Kulkuoikeudet TamSK Koirahalliin
Tällä lomakkeella haet kulkuoikeuksia TamSK Koirahalliin ja oikeutta käyttää treenitiloja itsenäisesti. Kulkuoikeudet voidaan myöntää, mikäli olet

- TamSK ry:n kouluttaja, tiimiläinen, toimihenkilö tai hallituksen jäsen
- TamSKin koulutusvelvollisissa valmennusryhmissä treenaava henkilö (agilityn, tokon sekä rally-tokon valmennusryhmät)
- Seuraa edustava kilpailija (tai treenaat aktiivisesti ja tavoitteellisesti tullaksesi sellaiseksi, ja omaat riittävät tiedot ja taidot itsenäiseen harjoitteluun sekä sinulla on hakemuksellesi kaksi suosittelijaa)

Itsenäiseen harjoitteluun tarkoitetut kulkuoikeudet on suunnattu tavoitteellisille harrastajille, joilla on riittävät valmiudet turvalliseen ja itsenäiseen treenaamiseen. Agilitylisenssi (jos on) tulee olla TamSKin nimiin. Itsenäiseen harjoitteluun oikeutettu henkilö on edustusvelvollinen seuraa kohtaan kaikissa lajeissa, joita seurassa voi harrastaa.

Hallilla itsenäisesti liikkuva henkilö sitoutuu ensimmäisen kerran oven tunnuksillaan avatessaan noudattamaan kaikkia hallin sääntöjä. Erityistä huomiota tulee kiinnittää hallin ja keinonurmimaton siistinä pysymiseen. Pissa/kakkasakko 25 euroa tulee maksaa välittömästi jokaisesta vahingosta, koskee myös pentuja. Hallilla on tallentava kameravalvonta ja myös ovissa kulkemisesta jää lokitiedot, joista pystytään tarvittaessa selvittämään, kuka tiloissa on liikkunut. Käyttörikkomuksista seuraa välittömästi kulkuoikeuksien menetys toistaiseksi.

Kaikki henkilöt, joille kulkuoikeudet myönnetään, sitoutuvat osallistumaan tilojen käyttöperehdytykseen, joka järjestetään hallilla. Tilaisuuksia järjestetään useita ja niitä on vaihteleviin aikoihin.

Kulkuoikeuksista peritään talvikaudelta (1.10.2018- 28.4.2019) 155 euron maksu, joka kattaa itsenäisen harjoittelun vapaina aikoina. Lisäksi talkoovelvoite talvikauden aikana on 14 tuntia (kouluttajille, tiimiläisille, toimihenkilöille ja hallituksen jäsenille 4 tuntia, koulutusvelvollisille valmennusryhmäläisille 8 tuntia). Omatoimitreenimaksua ei peritä kauden aikana aktiivisilta kouluttajilta, tiimiläisiltä, toimihenkilöiltä, hallituksen jäseniltä eikä koulutusvelvollisilta valmennusryhmäläisiltä.

Hakeaksesi kulkuoikeuksia sinulla tulee olla tehtynä 7 tuntia talkoita, mikäli et ole aikaisemmin osallistunut seuran talkootapahtumiin. Seuran jäsenmaksun tulee myös olla maksettuna. Tekemäsi talkootunnit lasketaan hyväksi omatoimitreenioikeuksista koituvaan talkoovelvoitteeseen.

Kulkuoikeuksia ei tarvitse hakea lomakkeella moneen kertaan! Eli jos sinulla on ollut kulkuoikeudet aikaisemmalla kaudella, lomaketta ei tarvitse enää täyttää uudelleen. Sama pätee tilanteeseen, jossa kulkuoikeudet ovat olleet pyynnöstäsi tauolla. Niiden uudelleen aktivoimiseen riittää tällöin sähköposti osoitteeseen nastasia.prahl@gmail.com (olettaen, että talkoo- ja maksuasiat ovat kunnossa).

Nimi *
Sukunimi Etunimi
Your answer
TamSKin jäsennumero
Löytyy esimerkiksi viimeisimmästä jäsenmaksulaskusta. Jos et muista numeroa, jätä kohta tyhjäksi.
Your answer
Sähköpostiosoite *
Tarkasta, että osoite on oikein! Kulkuoikeuksien hakija on velvollinen pitämään yhteystietonsa ajan tasalla ja ilmoittamaan muutoksista välittömästi.
Your answer
Puhelinnumero, kirjoita muodossa 040 1234567 tai 0400 123456, huomioi väli! *
Tarkasta, että numero on oikein! Ovi avautuu, kun tästä puhelinnumerosta soitetaan hallin ulko-ovella ilmoitettuun numeroon.
Your answer
Haen kulkuoikeuksia sillä perusteella, että olen *
valitse oikeat vaihtoehdot seuraavista
Required
Tarkennus edelliseen
Kerro, mitä lajia tai lajeja koulutat / missä tiimissä olet / minkä lajin valmennusryhmään kuulut
Your answer
Kysymys ainoastaan kulkuoikeuksia kilpailijastatuksella hakeville: Perustele, miksi sinun tulisi olla itsenäiseen harjoitteluun oikeutettu.
Kerro lyhyesti, millä tasolla kilpailet, mitkä ovat tavoitteesi ja miksi sinun tulisi voida harjoitella hallilla omatoimisesti.
Your answer
Koskee vain kilpailijastatuksella kulkuoikeuksia hakevia. Tarvitset kulkuoikeuksillesi muutaman lauseen mittaiset puollot kahdelta TamSK ry:n kouluttajalta, tiimiläiseltä, toimihenkilöltä, hallituksen jäseneltä tai valmennusryhmäläiseltä. Pyydä muutaman rivin mittaiset puollot suosittelijoiltasi etukäteen sähköpostitse ja kopioi puolto tähän.
Suosittelija 1 (Etunimi Sukunimi) sekä miksi hän suosittelee sinulle kulkuoikeuksia.
Your answer
Koskee vain kilpailijastatuksella kulkuoikeuksia hakevia. Tarvitset kulkuoikeuksillesi muutaman lauseen mittaiset puollot kahdelta TamSK ry:n kouluttajalta, tiimiläiseltä, toimihenkilöltä, hallituksen jäseneltä tai valmennusryhmäläiseltä. Pyydä muutaman rivin mittaiset puollot suosittelijoiltasi etukäteen sähköpostitse ja kopioi puolto tähän.
Suosittelija 2 (Etunimi Sukunimi) sekä miksi hän suosittelee sinulle kulkuoikeuksia.
Your answer
Sitoudun noudattamaan hallin sääntöjä, olen tietoinen kameravalvonnasta sekä mahdollisista sääntörikkomuksista johtuvista sanktioista. *
Sitoudun järjestämään aikaa hallin perusperehdytykseen osallistumiseen ja saan kulkuoikeudet käyttööni suoritettuani sen. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service