1a Jornada de Blockchain en la Indústria
Blockchain és un nou paradigma que transformarà els models de negoci existents basats en transaccions entre intermediaris en noves plataformes IT amb plantejaments de concens i confiança distribuïda.

Heu mostrat un gran interès en aquesta temàtica, així que volem posar en marxa iniciatives per tal d'acostar-vos a aquest nou paradigma mitjançant casos d'èxit dins del sector industrial, i poder establir grups de treball dels que en surtin projectes concrets.

El CIAC, amb la col·laboració de Cluster Digital de Catalunya, engeguem la 1a Jornada de Blockchain en la Indústria el proper dijous 7 de març a les 09:30h al CFPA (Martorell)

ORDRE DEL DIA (provisional)

09:30h - Recepció d'assistents
10:00h - Benvinguda
10:15h - Primera sessió de ponències
11:15h - Coffee Break - Networking
11:45h - Segona sessió de ponències
12:45h - Taula rodona amb la participació dels ponents
13.30h - Conclusions i tancament de la Jornada

Estem donant forma a l'ordre del dia de la jornada. Si estàs interessat a fer una ponència, escriu un correu electrònic a claudia.bas@ciac.cat explicant el cas d'èxit que podries aportar a la jornada.

DATA: 07/03/2019 - 9.30h
LLOC: CFPA - Carrer Manuel Gallardo. Gran vial SEAT. Km. 585 A2 (entrada de bombers)
MAPA: https://goo.gl/maps/TBXEMkUBdsm


Omple el següent formulari per inscriure't a la jornada*.

*En compliment del que estableix el nou Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de Dades Personals i la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, les seves dades seran tractades per part del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya, CIAC, i Cluster Digital de Catalunya. La finalitat del tractament és gestionar la seva relació amb l'entitat, així com realitzar comunicacions que puguin ser del seu interès sobre activitats o altres serveis del Clúster. La legitimació es basa en el consentiment. Les seves dades no seran comunicades a excepció de que hi hagi una obligació legal. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació sobre les seves dades dirigint-se a comunicacio@ciac.cat. Pot trobar informació addicional sobre el tractament a la Política de Privacitat que consta a la nostra pàgina web.

Nom i cognom *
Your answer
Empresa *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Temàtiques d'interès
Per tal d'inscriure't a la Jornada, et demanem que ens indiquis quines de les següents temàtiques consideres interessants de cara a realitzar les següents Jornades tematitzades:
*
M'interessa
No m'interessa
New business models and applications
E-commerce
Logistics and transportation
Supply chain management
Smart contracts
Industry 4.0, banking, etc
Product life cycle
Knowledge and innovation management
Sensors & devices for blockchain
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service