Itt és Most Nyitott Műhely - Nyári kiadás
Kedves Érdeklődő!

Szerdán, június 10-én elindul az Itt és Most Társulat nyári Nyitott Műhelye.
A nyári időpontok a következők:
Június 10., 17., 24.
Július 1., 8., 15., 22., 29.
Augusztus 5., 12., 19., 26. - mind szerda!!!
Az alkalmak 18.00-kor kezdődnek és 21.00-ig tartanak, helyszínük az Itt és Most Közösségi Tér (1092 Budapest, Ráday utca 18. - bejárat az Erkel utca 15. felől, a 12-es kapucsengőt keresd). Összesen 12 alkalomra tervezünk, hogy 1 vagy több csoportban dolgozunk-e majd, az elsősorban a létszámtól függ.

4 és 8 alkalmas bérletet, illetve alkalmi jegyet tudsz váltani. A bérletek 18.000 (4 alkalmas) és 32.000 HUF-ba (8 alkalmas), az alkalmi jegy 5.000 HUF-ba kerül.

A Nyitott Műhely természetesen mindenki számára nyitott, se tapasztalathoz, se ahhoz nincs kötve a részvétel, hogy tagja vagy-e vagy sem az Itt és Most Műhelynek! Gyere bátran, mi nagyon fogunk örülni Neked!

Természetesen ahogy a jelenlegi téningjeiteken, a Nyitott Műhely során is azon leszünk, hogy mindenki megőrizze az egészségét. Ha lázasnak, betegnek érzed magad, inkább maradj otthon, ha megérkezel, megmérjük a lázadat és kézfertőtlenítő használatára is kérünk.

Ahhoz, hogy el tudjunk indulni, kell tudnunk, hogy ki hogyan tervezi bérlet/jegy vásárlását, illetve a részvételt, ezért kérlek Téged, jelezzet vissza e kérdőív kitöltésével, minél hamarabb, hogy milyen bérletet/jegyet tervezel vásárolni, illetve azt is, hogy mely időpontokban valószínű, hogy jösz közösen játszani, gondolkodni, azaz imprózni.

Játssz velünk a nyáron és támogasd ilyen módon is az Itt és Most Társulat újrakezdését!

Üdv!
Adatkezelés
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT AZ ITT ÉS MOST TÁRSULAT MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY Imprós örömjáték a Rádayban képzésére való jelentkezéshez

Az Imprós örömjáték a Rádayban c. képzésre való jelentkezéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét, nyilvántartsa, kezelje, értesítést küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. Az értesítésben– annak típusától függően – eseti rendszerességgel kap tájékoztatást az Imprós örömjáték a Rádayban c. képzésről.
A Feliratkozó az adatainak megadásával felhatalmazza az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítványt, hogy a Hozzájáruló Nyilatkozat visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. rendelkezéseinek megfelelően, a Hozzájáruló Nyilatkozatban foglaltak szerint hozzájárulása visszavonásáig nyilvántartsa és kezelje. Az Ön által megadott adatokat az adatkezelő titokként kezeli, azt kizárólag jelen szabályzatban meghatározott célból használja fel, illetéktelen harmadik személyeknek nem adja ki, nyilvánosságra nem hozza. Személyes adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni a szervezes@ittesmosttarsulat.hu címen, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását, valamint megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozási jog. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A regisztrációs űrlap elküldésével igazolja és kifejezetten elfogadja az adatkezelést. Amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, kérjük, ne töltse ki a fenti jelentkezési adatlapot.
Neved *
Életkorod *
Telefonszámod *
Milyen imprós tapasztalattal rendelkezel?
Clear selection
E-mail címed *
Milyen módon szándékozol részt venni a nyári Nyitott Műhelyeken?
Mely alkalmakon szándékozol részt venni 2020 júniusában?
Mely alkalmakon szándékozol részt venni 2020 júliusában?
Mely alkalmakon szándékozol részt venni 2020 augusztusában?
Megjegyzés
Fizetési mód *
Számlainformáció *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy