Коментари, забелешки, предлози
Со цел зголемување на ефикасноста, како и решавање на проблеми во доменот на земјоделството, шумарството и водостопанството, министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ви остава простор да ги оставите вашите коментари, забелешки и предлози.
Име и презиме *
Your answer
E-Mail адреса *
Your answer
Контакт телефон
Your answer
Област
Коментар, забелешка, предлог
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms