1000 безплатни книги за 1000 български учители
Инициативата на SoftUni Foundation (http://softuni.foundation) има за цел да подпомогне българските ИТ учители с 1000 безплатни книги (на хартия), които смятаме, че може да са полезни на учителите, учениците или техните училища като допълнение на учебните пособия и помагала по програмиране.

Кой може да се включи? Могат да участват учители по информатика, ИТ и други компютърни дисциплини от гимназии и училища от цялата страна от 1 до 12 клас.

Как да получим книга? Всички желаещи могат попълнят информацията по-долу във връзка с желаните от тях книги. Можете да дадете адрес в училище. Имайте предвид, че количествата книги са ограничени до 1000 броя. При изчерпване на заделените книги, само първите попълнили формата ще получат такива.

До кога тече инициативата? Можете да се включите от 26.04.2018 г. до 13.05.2018 г. чрез попълване на формата (или до изчерпване на количествата).

Как да си взема книгата? До 18 май ще получите информация по имейл как да си получите книгите. Ако сте избрали да дойдете на място в СофтУни (или ваш познат да дойде на място), ще можете да получите книгите от рецепцията на СофтУни в определен срок. Ако сте заявили поръчка по куриер, книгите ще бъдат изпратени след 21.05 и ще ги получите в рамките на една работна седмица, като цената за доставка се поема от получателя, а самия адрес за доставка трябва да бъде на училището, в което преподавате.

Колко книги мога да поръчам? Имате възможност да вземете до 2 книги от вид, в случай че сте предвидили да дадете такива на ваши ученици и ще ги използвате за училищната библиотека. Ако някоя от книгите се изчерпа междувременно, ще получите само от тези, които са налични.
Моля посочете книгите, от които имате нужда.
Основи на програмирането със C#
Captionless Image
Clear selection
Fundamentals of Computer Programming with C# (на английски)
http://www.introprogramming.info/english-intro-csharp-book (българският вариант на тази книга е изчерпан в момента и не може да се поръча)
Captionless Image
Clear selection
Въведение в програмирането с Java
Captionless Image
Clear selection
Програмиране = ++Алгоритми;
Captionless Image
Clear selection
Данни за учителя
Име и фамилия *
Училище (име и населено място) *
E-mail *
Ще ви пишем по e-mail подробности относно получаване / доставка на книгите.
Телефон *
Може и служебен в училище. Ако ще се праща по куриер, телефонът е задължителен.
Начин на получаване *
Адрес за доставка на училището
Попълнете, ако получаването на книгата ще е по куриер. Моля, да ползвайте случебен адрес в училище. Цената за доставката се поема от получателя.
Забележки и коментари
Записване за бъдещи инициативи *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nakov.com. Report Abuse