Aanmelding Wielerdag voor bedrijven 2021
6 juni 2021
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Procedure
Dit formulier is voor de aanmelding van teams voor deelname aan de Wielerdag voor bedrijven op 6 juni 2021 in Montferland, inclusief het NK wielrennen voor bedrijven.

Na deze aanmelding is uw bedrijf aangemeld, en zult u een factuur ontvangen voor de kosten van de teaminschrijving (595 Euro per team) en krijgt u toegang tot de inschrijving voor de individuele deelnemers.

De kosten voor de individuele deelnemers (55 Euro pp; inclusief ook alle catering op 6 juni) worden later gefactureerd nav het definitieve aantal ingeschreven deelnemers.
Per bedrijf kunnen er onbeperkt deelnemers ingeschreven worden in een team; alleen bij deelname van meerdere teams aan de NK Ploegentijdrit (3-5 renners) dienen meerdere teams ingeschreven te worden.

Schrijf je team(s) snel in, want:
- de eerst ingeschreven teams krijgen de beste (laatste) startplekken in de ploegentijdrit. Langer herstel na het ochtendprogramma en je zit in de finale van het evenement!
- bij beperkingen in het deelnemersveld (bijvoorbeeld door Corona maatregelen) krijgen de eerst ingeschreven teams de eerste startrechten.
- indien door Corona of andere omstandigheden de Wielerdag onverhoopt geen doorgang kan vinden, of teams moeten toch worden teleurgesteld, wordt het inschrijfgeld uiteraard volledig terug betaald.

Meer informatie is te vinden op www.wielerdagbedrijven.nl
Naam bedrijfsteam *
Evt aanvullende factuurgegevens
Contactpersoon *
Adres *
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer *
Extra opties: *
Required
Naam team captain en IBAN. De teamcaptain verzet veel werk, en wordt daarvoor gecompenseerd met terugbetaling van de individuele inschrijfprijs (55 Euro) door de organisatie. Dit zal plaatsvinden kort na betaling van de individuele inschrijving door het bedrijf. Middels gebruik van een kortingcode (zie onder) kan ook gekozen worden voor premies die partners bieden.
Eventuele kortingscode
Hiermee ga ik akkoord met toezending van factuur conform aanmelding (naam, functie en datum invullen) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of WorldWideCycling. Report Abuse