Aanvraag communicatiemiddelen TFB 2019
Theaterfestival Boulevard is al 34 jaar een waarde in het culturele leven van ’s-Hertogenbosch. Ooit begonnen als cultureel feest op (nog maar de helft van) de Parade, is het festival uitgegroeid tot een elf-daags evenement dat jaarlijks circa 135.000 bezoekers telt. Onderzoek leert, dat de helft van de bezoekers uit de (directe) omgeving van ’s-Hertogenbosch komt. De andere helft komt van verder weg. De laatste jaren worden steeds meer internationale gasten verwelkomd. Gasten die steevast vallen voor de combinatie van theater, sfeer en de gastvrijheid van onze stad.

“It was all round a great experience - enjoyed everything from the boat trip to the shows, the atmosphere and friendliness of the Festival and the beautiful Den Bosch town.”
“It's great to see that during the festival anybody can find something interesting for him, the city is full of events, everybody feels that this festival is for the city, they join the events, what is the most important thing.”

Wilt u ook tijdens Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch (van do 1 aug t/m zo 11 aug) als ondernemer de vlag uithangen? Het signaal: wij heten met zijn allen bezoekers – van dichtbij, maar ook van ver af – van harte welkom! Het gaat om een multi-color Boulevard vlag* waarmee niet alleen de stad een feestelijke uitstraling krijgt, maar waarmee de ondernemers ook laten zien dat zij het festival een warm hart toe te dragen.

Daarnaast bieden wij u graag informatie aan zodat u uw klanten optimaal kunt informeren over het festival. Boulevard heeft diverse middelen beschikbaar; drukwerk als affiches, flyers, brochures en online banners en filmpjes van het festival.

Wat kunnen we u als ondernemer aanbieden
Doet u mee als ondernemer? Dan biedt de Theaterfestival Boulevard 2 vouchers aan voor een gratis tentjesvoorstelling op het festivalplein op de Parade. Deze vouchers worden uitgereikt als wij uw vlag komen brengen.

Handig om te weten
- De vlaggen worden na afloop weer opgehaald.
- Men kan kiezen uit 2 formaten.

Wilt u onderstaand formulier per ommegaande invullen?

Met vriendelijke groet,
Nathalie Dielissen
Hoofd marketing en communicatie
Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch

Naam organisatie *
Your answer
Naam contactpersoon *
Your answer
Adres organisatie *
Your answer
Postcode en woonplaats organisatie *
Your answer
Telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
E-mailadres contactpersoon *
Your answer
Graag zou ik de volgende communicatiemiddelen van Theaterfestival Boulevard willen ontvangen. *
Required
Gewenst aantal programmaboeken
Your answer
Gewenst aantal flyers met kinderaanbod
Your answer
Gewenst aantal flyer met gratis aanbod
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service