Tarinoiden Turku 21.11.-12.12.2018
Huom! Paikka on vaihtunut!

Elämysteollisuus on vahvassa nosteessa, ja Turku on johtavassa asemassa monesta syystä. Turku ja Turun seudun monialaiset ja poikkitieteellisetkin kulttuurimahdollisuudet ja korkeakouluosaaminen tarjoavat yhdessä mahtavan alustan elämysliiketoiminnan kehittämiseksi edelleen. Tarinoiden Turku –innovaatiopajassa ideoidaan matkailijoille uusia kulttuurielämyksiä palveluina. Turussa on upeita käyntikohteita, joista osa tunnetaan hyvin ja osa vähemmän hyvin. Matkailijat etsivät ainutlaatuisia kokemuksia ja kohteita, mutta niiden pitää olla tuotteistettu ostettavaksi matkailutuotteeksi, joka on helposti löydettävissä jo matkakohteen valintaa mietittäessä.

Kulttuurialan korkeakoulutetuilta löytyy paljon matkailijaa kiinnostavaa tietoa ja tarinoita sekä taitoa niiden sanallistamisessa, joita voidaan hyödyntää matkailutuotteiden kehittämisessä. Tarinoiden pohjalta voidaan kehittää esimerkiksi opastettuja kierroksia Turun historiaan, arkkitehtuuriin, kirkkoihin tai uudenlaisia elämyksiä mielenkiintoisiin henkilötarinoihin. Myös tiede ja akateeminen historia Turussa tarjoavat paljon mahdollisuuksia matkailupalvelujen tuotteistamiselle. Elämyksien ja palvelujen ideoinnissa sisältö ratkaisee, ja se edellä mennään. Mutta samalla hyväksymme, että ideoinnissa voidaan ristiinpölyttää teknisiä ratkaisuja ja liiketoiminnallisia näkökulmia toiminnallisuuden nimissä. Monialaisuus synnyttää vuoropuhelua. Siten pajaan voi osallistua myös muiden kuin kulttuurialan edustajia.

Lounais-SuomenTaxidata Oy (http://taxidata.fi/) toivoo löytävänsä kuljetuspalvelunsa oheen tuotteita/palveluja, joita matkailijoille voidaan erikoispalveluna tarjota. Uudet tuotteet/palvelut sisältävät esim. kuljetuksen tietylle reitille ja teemapohjaisen opastuksen pienryhmille. Tule mukaan keksimään ja kehittämään pienissä tiimeissä ideoita Taxidatan tuotteistustyöhön ja opastettujen kierrosten sisältöön, muotoon, toteutukseen ym. Samalla voit tarjota omaa asiantuntemustasi yritykselle. Paras tiimi palkitaan. Pajasta voi tarvittaessa saada myös opintopisteitä.

Ilmoittaudu mukaan!
Aika:
Aloitustilaisuus ke 21.11. klo 15.00-17.00
Lopetustilaisuus ke 12.12. klo 9.00-11.00

Paikka:
Turun yliopisto, Åhuset, Gezeliuksenkatu 2 (sisäpiha)

Huom! Myös etäosallistuminen on mahdollista.

Nimesi *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi *
Your answer
Etäosallistuminen
Tapahtumaan voi osallistua Skypen tai Zoomin avulla. Jätä tämä tyhjäksi, jos osallistut tapahtumaan paikan päällä.
Taustasi
Kerro vähän itsestäsi.
Your answer
Tietoni saa tallentaa Korkeakoulukumppanin (https://korkeakoulukumppani.fi/) yhteystietoihin yhteydenpitoa varten. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service