Konkursna prijava | ESN BelUPgrade
Ako ste spremni za nov izazov i ako vam je važno da taj izazov uvek bude nešto drugačije, da imate potpunu slobodu u radu i prilike za usavršavanje, onda je konkurs za nove članove ESN BelUPgrade-a prava stvar za vas.


Otvoren je konkurs za sledeće timove:
- PR tim
- SocialErasmus
- Education tim


Radićete u internacionalnom okruženju uz mogućnost da isprobate sve svoje ideje, ali i naučite mnogo više od onog što ste planirali, sarađujući i družeći se sa otvorenim, kreativnim i motivisanim volonterima i stranim studentima, uvek spremnim da svoju zemlju i kulturu približe drugima na najbolji mogući način i uče jedni od drugih.

PR tim bavi se promocijom rada organizacije na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Website, Instagram), davanjem relevatnih informacija o organizaciji, pisanjem članaka i drugih tekstova po potrebi i komunikacijom sa medijima. Neophodno je visoko znanje engleskog jezika i poželjno je osnovno poznavanje programa grafičkog oblikovanja (npr. Photoshop).

SocialErasmus tim bavi se osmišljavanjem i organizovanjem raznih humanitarnih, ekoloških i edukativnih aktivnosti koje zajednički realizuju domaći studenti uz pomoć stranih studenata koji su u našem gradu na razmeni. Cilj ovakvih aktivnosti jeste da se u društvu podigne svest o određenim problemima i da studenti tome doprinesu kroz aktivan rad i učešće.

Education tim se bavi neformalnim obrazovanjem domaćih i stranih studenata. Zadužen je za unapređivanje čitave sekcije pružanjem uslova i mogućnosti za lični razvoj i učenje putem radionica, predavanja, debata i raznih drugih oblika obrazovanja. Cilj tima je povećanje zapošljivosti i kompetentnosti mladih ljudi i prenošenje vrednosti za koje se ESN zalaže.


Neka vaša ESN avantura počne!


Prijave su otvorene od 29. Januara do 15. Februara u 23.59h. Datum intervjua je 18. Februar, a vreme i mesto održavanja intervjua biće saopšteni po zatvaranju prijava, putem e-mail kontakta koji ste naveli u formularu.


Svi dobijeni podaci tretiraće se kao poverljivi i koristiti isključivo u svrhu selekcije kandidata. Podaci neće biti zloupotrebljeni ili distribuirani trećim licima.

Ime i prezime *
Your answer
Godina rođenja *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Prijavljujem se za *
Fakultet *
Your answer
Godina studija *
Zašto ste se opredelili za ovaj tim? *
Your answer
Da li ste imali do sada iskustva iz te oblasti? *
Your answer
Da li ste ranije negde volontirali ili i dalje negde volontirate i gde? *
Your answer
Koje jezike govorite? *
Your answer
Komentari ili pitanja za nas.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service