Anmälningsformulär Valen
Sommarsimskola måndag-fredag 10 gånger

1200 kr Eyrabadet Örebro 11.00-11.30 v.26-27 FULL

1200 kr Hagabadet Örebro 17.30-18.00 v.28-29

* Mål: I Valen fokuserar vi på att öka simsträckan både utan och med simhjälpmedel genom ett korrekt simläge, fina bensparkar och stora armtag och för att kunna ta sig fram längre sträckor i vattnet utvecklar vi även en andningsteknik för att hämta luft i vattnet som heter pop-up andning och att lägga oss och flyta i vattnet när vi blir trötta. Målet är att kunna simma 8-10 m självständigt samt 20 m med simhjälpmedel.

* Syfte: Vattensäkerhet, hämta luft och simutveckling utifrån barnets nivå och på ett lekfullt och roligt sätt.

Nästa nivå är Delfinen.

1 förälder i vattnet.


Anmälan är bindande, men går att avboka till och med 3 veckor innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen.
Barnets namn *
Ansvarig vuxen *
Personnummer för barnet *
Personnummer för ansvarige *
Epost *
Telefon *
Adress *
Postnummer *
Ort/stad *
Bassäng *
Meddelande
Bindande anmälan *
Anmälan är bindande, men går att avboka till och med 3 veckor innan kursen startar, därefter debiteras hela kostnaden för kursen. Kursstarten är det datum som står angivet i informationen ovan bredvid bassängens namn.
Required
GDPR *
Personuppgifterna ni lämnar i detta anmälningsformulär används för att vi på Delfinens Simsällskap ska kunna kontakta er angående vår verksamhet, inga uppgifter lämnas vidare. Era uppgifter sparas till dess att ni meddelar oss att ni önskar att ej stå med i vårt kundregister. För att meddela detta kontaktar ni delfinenssimsallskap@delfinenssimskola.se
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy