Ateliere online „Bursa Nutrienților”
GRATUIT!
Fermierii, agricultorii, liderii de opinie interesați de agricultura prietenoasă mediului din Moldova pot învăța din experiența agricultorilor din Germania. POT PARTICIPA TOȚI CEI INTERESAȚI!

Maschinenring Kommunalservice GmbH, Göttingen și Spelleken Associates demarează în R. Moldova o campanie de promovare a valorii gunoiului de grajd (bălegarul). Partenerii proiectului și-au propus să arăte cum funcționează și cum poate fi preluat în R. Moldova modelul de economie circulară în agricultură aplicat în Germania, cum poate fi utilizat gunoiul de grajd (bălegar) lichid pentru a îmbunătăți calitatea câmpurilor, fără a polua apele.

Atelierele online vor avea loc pe platforma ZOOM, de la ora 10:30 până la 18:00, pe durata zilei programate pentru fiecare regiune. Persoanele care se vor înregistra vor primi pe email agenda, precum și link-ul pentru conectare.

14 iulie - regiunea Anenii Noi
15 iulie - regiunea Soroca
21 iulie - regiunea Ialoveni
22 iulie - regiunea Dondușeni

La eveniment vor participa experți din Germania:
Jan Hampe (Directorul MRK), Dennis Uhlendorff (Ingenierul principal MRK),
Hans-Gerd Spelleken (coordonatorul proiectului)

Link-ul pentru participarea la webinar va fi expediat pe adresa dvs. de email. Vă rugăm să verificați că indicați o adresă de email valabilă.

Acest proiect este finanțat prin Programul consultativ de asistență al Ministerului Federal al Mediului (AAP) pentru protecția mediului în țările Europei Centrale și de Est, Caucaz și Asia Centrală și alte țări vecine Uniunii Europene. Este supravegheat de Agenția Germană de Mediu (UBA).
Responsabilitatea pentru conținutul acestei publicații revine autorilor.

Email *
Nume, Prenume *
Compania/Instituția și funcția *
Număr de telefon mobil *
Webinarul la care doriți să participați *
Required
Aveți vreo întrebare pentru experții din Germania? (opțional) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy