Aanmelding Pelgrimswandeling Noord- en Zuidbroek zondag 13 oktober
Aanmeldingsformulier Pelgrimswandeling 13 oktober Noord en Zuidbroek zondagmiddag van 14.00 - 18.00 uur !!. Met start en finish parkeerplaats Aldi Zuidbroek Kerkstraat 77 Zuidbroek. U wordt om 14.00 uur in de nabijgelegen kerk van Zuidbroek verwacht.
De kosten bedragen € 4,- p.p. waarvan €2,- bestemd is voor de te bezoeken kerken. U kunt uw bijdrage contant voldoen bij de start van de wandeling.
Vanaf 2019 kunt ook donateur worden voor € 20,- per jaar en dan steunt u ons als stichting (belastingaftrekbaar omdat we een ANBI status hebben) en gaat u gratis mee met alle 7 wandelingen per jaar. U kunt dit ook contant aan het begin van de wandeling voldoen of meld u online aan via de website, Na betaling ontvangt u een donateurspas via de post.
Mocht u later toch blijken verhinderd te zijn dan kunt u zich alsnog weer afmelden met een speciaal afmeldingsformulier op de website www.spig.nl onder het aanmeldformulier van deze pelgrimswandeling.
Email address *
Naam *
Your answer
Aantal Deelnemers *
Required
Toestemming gegevensregistratie *
Required
Privacy
Uw gegevens: naam en email, worden uitsluitend gebruikt voor aanmelding van deze pelgrimswandeling en worden opgeslagen in the cloud. Uiterlijk 1 week na de pelgrimswandeling worden ze verwijderd. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt en u ontvangt ook geen mailings van ons. Uw gegevens worden alleen gebruikt om het aantal deelnemers bij te houden en u vooraf eventueel te informeren bij: een onvoorziene wijziging van de pelgrimswandeling of het afgelasten van de pelgrimswandeling bij gevaarlijk weer of persoonlijke omstandigheden van de gidsen. Voor informatie over privacy zie onze privacyverklaring onder Menu-Onderdeel "Over ons" submenu "Privacyverklaring".
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.