Nominering till poster i PUSH Sverige 2019
Hej!

Vad roligt att du vill skicka in en nominering till förtroendeuppdrag i PUSH Sverige. I det här formuläret uppger du antingen den person du önskar nominera till uppdraget, eller fyller i information om dig själv om du vill kandidera. Du eller personen du nominerar behöver inte ha haft tidigare engagemang i PUSH Sverige. Tidigare engagemang i andra organisationer lägger vi värde till, men det är inte något krav.
Observera att deadline för att skicka in nomineringar är måndagen den 22/4 2019!

Information om de olika posterna hittar du här: https://drive.google.com/file/d/0B9LwWUq4yt7sWGhNTnpfdzRob1E/view
Observera att vi till det extrainsatta årsmötet endast söker personer till följande poster:
- Kassör i styrelsen
- Sekreterare i styrelsen
- Ledamot i styrelsen
- Revisorssuppleant
- Valberedning
- Projektmedlemmar för att organisera PUSH Sveriges årliga hållbarhetskonferens Power Shift (tillsätts kontinuerligt)

Viktigt att känna till är att förtroendevalda i PUSH inte samtidigt får ha förtroendeuppdrag i en partipolitisk organisation.
Tänk på att du eller de personer som du nominerar behöver ha tid, möjlighet och intresse att engagera sig för miljöfrågor och ungas röst i framtidsfrågor som miljö och klimat på lokal, nationell och/ eller global nivå. Ett engagemang i styrelsen kan ta upp till några timmar per vecka, men de andra posterna kräver mindre tid.

Av de nomineringar och kandidaturer som kommer in gör vi i valberedningen ett första urval för att sedan följa upp med telefonintervjuer. Slutligen kommer vi att lägga fram ett förslag på vilka som vi tror skulle lämpa sig för de olika förtroendeuppdragen inför det extrainsatta årsmötet som äger rum den 11 maj.

Om du har några frågor, maila gärna oss på val@pushsverige.se eller ring sammankallande i valberedningen Sara på 070-435 75 06.

Bästa hälsningar,
Valberedningen - Sara Nyberg, Pierre Tichit & Mattias Axell

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service