Paviljongin kunnostus
Tuusulanjärven Purjehtijoiden paviljonki on paikka, johon keräännymme veneluokasta riippumatta keskustelemaan, kouluttautumaan ja juhlimaan. Siellä jaamme seurassamme aloittavien optipurjehtijoiden palkinnot. Paviljongissa käydään myös tärkeät jälkipelit kisojen jälkeen. Ja tietysti nautitaan seuralaisten sinne loihtimista herkullisista antimista!

Paviljonkiin on tehty muutostöitä vuosien varrella ja osa niistä kaipaa viimeistelyä. Toisaalta myös joitain kohtia tulisi rakentaa uudestaan, jotta ne olisivat turvallisia tai toimivia. Ja tilan edustavuuteen ja viihtyvyyteen voisi yhteisellä panoksella saada paljonkin aikaa.

Talven aikana on tehty suunnitelma Tuusulanjärven Purjehtijoiden paviljongin kunnostamiseen ja viihtyvyyden parantamiseen. Kevät toi näihin suunnitelmiin ihan uuden puolen – korona-rajoitteet. Tavoitteena kuitenkin on, että pääsisimme aloittamaan osaa näistä kunnostustöistä jo keväällä nämä rajoitteet huomioon ottaen pareittain, perhekunnissa tai pienissä ryhmissä.

Kiitos osallistumisesta!
Nimi *
Puhelinnumero (Whatsapp-ryhmään lisäämiseksi) *
Sähköpostiosoite *
Olen kiinnostunut: *
Required
Hanskan koko
Teen mieluiten
Ohjeistus talkootöihin poikkeusaikana
Seuramme noudattaa viranomaisten antamia voimassaolevia ohjeistuksia ja määräyksiä. Lisäksi noudatamme SPV:n seuroille antamia ohjeistuksia. Tuusulanjärven Purjehtijoiden Paviljonki ja huoltorakennus (Poiju) eivät ole purjehtijoiden käytettävissä epidemiarajoitusten aikana.

Poikkeusaikana seuran keittiötilat eivät ole käytössä. Omat eväät ja termarit siis mukaan! Epidemian laannuttua ja rajoitusten poistuttua TP tarjoaa yhteisen ruokailun talkoolaisille. Tapaamme siis silloin yhdessä talkooruokailun merkeissä!Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy