BENEFLEET 23 - Opstappers
Via dit formulier schrijft u zich in als Opstapper voor de BENEFLEET op 30/09 en 01/10, RNSYC Oostende. Heerlijk dat u wil meedoen! 
Tijdens de benefleet koppelen we ervaren schippers met yacht aan enthousiaste opstappers en maken er een avontuurlijk zeilweekend van, integraal ten voordele van Think Pink. 
Dit jaar host de RNSYC Oostende ons, en voorzien we een programma met avondactiviteiten op zaterdagavond.

Voorlopig programma:
- vrijdagavond: aankomst en vrije inloop in de club
- zaterdag: ontbijt, briefing en 3-tal uren zeilplezier, avondprogramma met diner of pakje friet
- zondag: onbijt, briefing en 3-tal uren zeilplezier

Mocht je het hele weekend mee zeilen, vergeet dan zeker niet je overnachting in Oostende goed op voorhand vast te leggen om er een top-weekend van te maken.

Zeilen is een natuursport: in geval van regen of storm voorzien we een alternatief programma
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam, Voornaam van de opstapper (vb Pepermans, Inge)
Emailadres
Telefoonnummer
Zeilt mee op 
Clear selection
Zeilervaring? 
Clear selection
Willen jullie met meer komen en samen inschrijven? Dat kan!
Met hoeveel wil je je in totaal inschrijven? Wij doen ons best jullie zo goed mogelijk op 1 boot te in te plannen. Vorig jaar namen de meeste schepen gemiddeld 4-6 opstappers mee. 
Clear selection
Wat zijn de namen van de mede-opstappers, hun emailadressen, hun zeil-ervaring? ( vb Pimperzele, Jos, jos@zeiltgraag.be, veel ervaring op zee)
Samen met de club werken we aan een avondformule aan lichte prijs voor zaterdagavond: bent u geïnteresseerd in een diner 's avonds in de club ("deluxe"), een frituurhapje uit zee ("optimist") aan de bar of eet u liever niet mee? Eens de formules uitgewerkt zijn komen we bij jullie terug met de prijzen en de mogelijkheid tot reservatie.
Clear selection
Wil u graag op de boot bij andere opstappers die apart inschrijven of zeilt u graag mee met een bevriend schipper? Geef dan hier hun naam mee, wij doen ons best de puzzel zo leuk mogelijk te leggen.
en last but not least: in ruil voor het opstappen vragen we een minimale donatie aan Think Pink te doen, op de enige echte Sailing for Think Pink actie-pagina
Per dag zeilen en per opstapper vragen we een minimale bijdrage van 65 euro ( zeil je het hele weekend mee dan reken je 130 euro). Ook dit jaar krijg je er een fiscaal attest voor, waarmee je 40% terugkrijgt via je belastingen. Mooi toch! 
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy