GuBIMCat / Slack
Benvingut al GuBIMCat.

El següent formulari és per poder donar-te d'alta al grup de Slack del GuBIMCat el qual està obert al públic en general. Aquest és actualment el principal canal de comunicació utilitzat pels membres del grup, tant per dur a terme la seva gestió interna com per debatre sobre els diferents temes d'interès.

Abans  de continuar, és important saber que el GuBIMCat representa al grup d'usuaris BIM de Catalunya. Dins de l'àmbit nacional existeixen altres grups d'usuaris BIM vinculats a diferents regions d'Espanya, encara que no en totes disposen actualment d'un grup consolidat. En funció d'on estiguis establert, pot interessar-te més formar part d'un grup que d'un altre.

Dins el Slack del GuBIMCat trobaràs canals organitzats per diferents temàtiques. D'altra banda, hi ha diversos grups de treball (GTs) que tenen com a objectiu desenvolupar activitats concretes relacionades amb algunes de les temàtiques. Un cop dins el Slack, pots consultar els GTs que estan actualment en marxa i apuntar-te al que prefereixis. El resultat i conclusions dels treballs duts a terme en aquests grups és publicat periòdicament al bloc del GuBIMCat:

www.gubimcat.org

Una de les pedres angulars del grup són les reunions presencials que es celebren cada 2 mesos i on es tenen debats sobre diferents temes d'interès i es presenten els resultats dels diferents grups de treball. Assistir a aquestes reunions suposa una de les majors maneres de enriquir-se.

El lloc habitual de reunió és al Campus Nord de la UPC a Barcelona.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bienvenido al GuBIMCat.

El siguiente formulario es para poder darte de alta en el grupo de Slack del GuBIMCat el cual está abierto al público en general. Este es actualmente el principal canal de comunicación utilizado por los miembros del grupo, tanto para llevar a cabo su gestión interna como para debatir sobre los diferentes temas de interés.

Antes de continuar, es importante que sepas que el GuBIMCat representa al grupo de usuarios BIM de Cataluña. Dentro del ámbito nacional existen otros grupos de usuarios BIM vinculados a distintas regiones de España aunque no en todas disponen actualmente de un grupo consolidado. En función de donde estés afincado, puede que te interese más formar parte de un grupo que de otro.

Dentro del Slack del GuBIMCat encontrarás canales organizados por distintas temáticas. Por otro lado, existen varios grupos de trabajo (GTs) que tienen como objetivo desarrollar actividades concretas relacionadas con algunas de las temáticas. Una vez dentro del Slack, puedes consultar los GTs que están actualmente en marcha y apuntarte al que prefieras. El resultado y conclusiones de los trabajos llevados a cabo en estos grupos es publicado periódicamente en el blog del GuBIMCat

www.gubimcat.org

Una de las piedras angulares del grupo son las reuniones presenciales que se celebran cada 2 meses y en donde se debate sobre diferentes temas de interés y se presentan los resultados de los diferentes grupos de trabajo. Asistir a estas reuniones supone una de las mayores maneras de enriquecerse.

El lugar habitual de reunión es en el Campus Nord de la UPC en Barcelona.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom complet - Nombre completo *
ex.: Alex Garcia
Direcció de correu electrònic - Dirección de correo electrónico *
Com ens has conegut? / ¿Cómo nos has conocido?
Quina és la teva formació/titulació principal ? / ¿Cuál es tu formación / titulación principal?
Quin és l'àmbit territorial on desenvolupes la teva activitat professional? / ¿Cuál es el ámbito territorial donde desarrollas tu actividad profesional?
Quina és la teva especialitat BIM, independentment de l'experiència que tinguis? / ¿Cuál es tu especialidad BIM, independientemente de la experiencia que tengas?
Quins són els teus interessos BIM? / ¿Cuáles son tus intereses BIM?
Quins programes BIM acostumes a utilitzar? / ¿Qué programas BIM sueles utilizar?
Tens previst assistir a les nostres reunions presencials bimensuals? / Tienes previsto asistir a nuestras reuniones presenciales bimensuales? *
Gràcies pel teu interès / Gracias por tu interés
Per si és del teu interès, el GuBIMCat també disposa d’un format més distès i informal tipus “afterwork” conegut com "BIM Beer" (@BIMbeerBCN) que s’acostuma a celebrar un o dos cops al mes en alguna cerveseria de Barcelona ciutat. La convocatoria s'anuncia a través dels diversos canals que té el GuBIMCat (Slack, Twitter, Facebook, etc.).

Qualsevol dubte i ajuda que puguis necessitar un cop a dins de l'Slack el pots comentar directament al canal #general.

T’hi esperem!

------------------------------------------

Por si es de tu interés, el GuBIMCat también dispone de un formato más distendido e informal tipo "afterwork" conocido como "BIM Beer" (@BIMbeerBCN) que se acostumbra a celebrar una o dos veces al mes en alguna cervecería de Barcelona ciudad. La convocatoria se anuncia a través de los diversos canales que tiene el GuBIMCat (Slack, Twitter, Facebook, etc.).

Cualquier duda y ayuda que puedas necesitar una vez dentro del Slack lo puedes comentar directamente al canal #general.

Te esperamos!


Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy