Greenspeaker Foredragsanmodning
Udfyld venligst formularen nedenfor for at gennemføre din foredragsanmodning. Foredraget kan handle om Greenpeace generelt – vores historie fra den første kampagne imod test med atomvåben til aktuelle kampagner mod forskellige miljøforstyrrende aktiviteter. Eller måske kunne du tænke dig at vi går lidt dybere ind i nogle af de emner, vi har kampagner om, eller fokuserer på hvorfor og hvordan vi bruger civil ulydighed.

Foredraget tilpasses selvfølgelig behov, alder, og vidensniveau, og handler om aktuelle emner og kampagner, men det er vigtigt at huske at Greenspeakers ikke er eksperter på hvert emne og derfor kan have behov for at henvise emnespecifikke spørgsmål til de relevante kampagnemedarbejdere.

Det er også muligt at forlænge foredraget med miljøspil, quiz eller rollespil – en spændende måde at udvikle samtaler, diskutere miljøproblemer og få et større indblik i en stor, international NGO som Greenpeace.

Foredraget er gratis, men vi beder dig om at betale for rejseudgifter, samt eventuelle udgifter for mad og logi for de frivillige. Lige nu har vi Greenspeakers i København, Aarhus, og Aalborg, så regn med at din Greenspeaker må tage turen fra en af disse byer. Vi gør hvad vi kan for, at din Greenspeaker er så lokal som muligt, for at gøre turen kortest og omkostningerne så lave som vi kan. Vi tilbyder også Greenspeaks online. [OBS: I Corona-tider vil alle vores Greenspeaks være online.]

For at vi kan behandle din anmodning så effektivt som muligt, beder vi dig om at udfylde formularen nedenfor. Greenpeaces Greenspeaker-team bestræber sig på at besvare din anmodning indenfor en uge.

Hvis du har spørgsmål omkring din anmodning så kontakt venligst frivilligkoordinator Philipp Gräf, pgraf@greenpeace.org, telefonnummer: +45 26 39 94 10
Din information
Organisation / virksomhed / skole: *
Adresse: *
Hvor skal eventet foregå?
Kontaktperson: *
E-mail: *
Telefon: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Greenpeace. Report Abuse