Nytår 2021, Ugerløse Interesse-undersøgelse
I Foreningen Ugerløse Beboer og Kulturhus (FUBOK) ønsker vi at sætte fællesskab i centrum. Vi spørger derfor hermed ud i Ugerløse og omegn, om der kunne være interesse for at fejre nytår fælles i Hovedbygningen.

Arrangementet er for foreningens medlemmer.(alle kan blive medlem😁)

Hovedbygningen rummer jo ca. 90-100 personer - men selv ved 50 personer mener vi at det kan blive meget festligt. I stedet for at vi sidder rundt omkring i byen 2-3-4-5-6-7-8 personer samlet, var det så ikke lidt sjovere hvis vi lavede en rigtig fest ud af det?

Vi vil derfor se som om vi kan nå at stable det på benene - men vil jo helst ramme rigtigt. Vi har derfor nogle spørgsmål vi håber du vil bruge et par minutter på at svare på. På baggrund af disse svar melder vi så et oplæg tilbage på hvordan det kan se ud og derfra starter tilmeldingen først.

Vi har gjort undersøgelsen hemmelig - MEN ikke for os, så hvis du viser interesse her, så vil vi kontakte dig inden arrangementet lægges offentligt - det vil sige at når vi har de endelige planer klar, så har de der svarer her, mulighed for at booke først, da vi naturligvis håber der bliver udsolgt er de jo ganske vigtigt :-)

Vi siger tusind tak for deltagelsen i undersøgelsen - det kan blive en super aften :-)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Dit navn
Din adresse:
Dit telefonnummer
Synes du det er en god ide at lave en fælles nytårsaften i Ugerløse Beboer- og Kulturhus?
Hvis du har lyst at deltage i år, hvor mange vil du så tro der kommer fra din husstand? (altså jer selv, venner i plejer at holde nytår med etc) Dette er ingen bestilling, kun for at vi kan måle interessen.
En nytårsfest bør jo nok indeholde noget mad :-) Vælg en eller flere af nedenstående:
Lidt musik skal der til - er vi mange bliver der sikkert danset :-). En playliste til formålet koster ingenting, en dj noget mere og levende musik endnu mere. Hvor vildt skal det være, synes du?
Man kunne forestille sig at vi står i en situation, hvor vi kunne tillade medlemmer at dukke op efter de har spist hjemme, tilkendegiv din holdning her:
Hvordan håndterer vi børn, nogen kan jo have brug for at have dem med:
Det er jo ingen hemmelighed at det er svært og dyrt at finde nogen der har lyst til at arbejde nytårsaften. Ville du synes det var ok at vi alle tager et fælles ansvar, som hvis festen var i eget hjem, med lige at få ryddet borde af, fyldt i opvaskeren, ryddet buffeten etc, såfremt vi ikke kan finde nogen der vil hjælpe?? (Vores eget personale/bestyrelse ønsker velfortjent fri denne dag)
Dronnings nytårstale
Hvis du hører til dem der godt ville være med til at hjælpe lidt ekstra til, så vælg med hvad herunder:
Prisundersøgelse: Den store pakke: Med fornuftig god mad, øl, vin, kaffe, champagne, kransekage og en DJ må det koste:
Den Lille Pakke: Med mad og DJ, men drikkevarer køber man selv i baren; så må det koste
Her har du mulighed for at gi dit besyv med i tekstform. Fortæl os hvad du tænker når du studerer denne ide :-)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy