Formulari Inscripció Curs Open Data Ambiental (febrer 2017)
Per formalitzar la teva inscripció en el curs és imprescindible que completis el següent formulari. T'agrairem que contestis totes les preguntes ja que ens permetran adaptar la formació a les necessitats i expectatives dels alumnes que us hi inscriviu.
El COAMB es posarà en contacte amb tu per confirmar-te la correcta pre-inscripció en l'activitat i els detalls per al pagament.
Cognoms *
Nom *
DNI *
Quina és la teva situació? *
Nº de col·legiat o adherit (si és el cas).
Quina és la teva titulació? *
De què treballes? *
Sector *
Si has marcat "Altres", quin?
Entitat / Empresa *
Telèfon mòbil *
Correu electrònic *
Dades de facturació: nom, empresa (si el cas), adreça postal i NIF/CIF *
Si fas la formació a títol particular has d'indicar la teva adreça personal.
Com et vas assabentar d'aquesta acció formativa? *
Si has marcat "Altres", com?
Quines són les teves expectatives pel que fa al curs?
Altres comentaris:
Et recordem que el COAMB et confirmarà la teva inscripció al curs.

La inscripció es farà per rigorós ordre de pagament. La reserva no es farà efectiva fins haver rebut el comprovant de la transferència, el qual haurà d’indicar el nom i cognoms de l‘assistent al curs. Qualsevol anul·lació haurà de realitzar-se una setmana abans de l’inici del curs. En aquest cas es retornarà un 30% de l’import. En qualsevol altre cas no es retornarà l’import.

Els organitzadors es reserven el dret d'anular la formació si no hi ha un mínim d'inscrits a la mateixa.

La comunicació enviada quedarà incorporada als sistemes d'informació de Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva sol·licitud. Mitjançant la indicació de les seves dades i de conformitat amb el que s'estableix a l'article 6 de la L.O.P.D. vostè atorga consentiment inequívoc a Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l'apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. De la mateixa forma, aquest consentiment s'estén a la cessió de les dades d'acord amb la legislació aplicable.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i, si s'escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, tot indicant les seves dades personals a Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, al domicili C. Muntaner, 81 6º1ª, 08011 Barcelona, (Barcelona) o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a coamb@coamb.cat.

Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)
Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 Barcelona
Telèfon: 93 304 21 09 c/e:coamb@coamb.cat
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy