Armandus de zoveelste
Net als Harry in zijn Zweinstein, Katniss en Peeta in The Hunger games, Alice in haar Wonderland en Monthy Python in hun zoektocht naar The Holy Grail, staan ARMANDUS en zijn kinderen aan het begin van een queeste. Door magische figuren worden ze een wereld binnengeleid waarbij niets is wat het lijkt en alles lijkt op wat het niet is. Elk met zijn of haar doel, beginnen ze aan hun zoektocht. Er is veel kwaad in de parallelle wereld vol elfen, trollen, kabouters, hertmensen en draken dat overwonnen moet worden. Maar voor ze dat tot een goed einde kunnen brengen, moeten ze eerst het kwaad in zichzelf de baas kunnen. Armandus De Zoveelste is good old-fashioned fun. Een sprookje zoals alleen grootmoeders ze voorlezen, alleen Disney ze verfilmt en alleen Sint-Carolus en SJKS ze op het podium tot leven brengen.

Voor de vijfde keer bundelen leerlingen en leerkrachten van SJKS en Sint-Carolus de krachten om samen “Armandus De Zoveelste” van Dimitri Leue te brengen in een regie van Yves De Pauw.

STADSSCHOUWBURG SINT-NIKLAAS
vrijdag 19/01/2018 om 20u
zaterdag 20/01/2018 om 20u
zondag 21/01/2018 om 15u
KAARTEN € 8,00 (< 26 jaar)
€ 10,00 (volwassenen)

Kaarten of meer info: www.schooltoneel.be
E-mail: kaarten@schooltoneel.be
Telefonisch: 0473/ 43 52 48

De opbrengst van de productie wordt dit jaar integraal geschonken aan BIJS vzw. BIJS is een vzw die bestaat uit ouders van negen kinderen met een beperking. Ze hebben zich verenigd om zelf een nieuwe thuis te creëren voor hun kinderen en zo hun toekomst te verzekeren.

Naam: *
Your answer
Klas *
Your answer
e-mail: *
Your answer
Ik wens de kaarten af te halen... *
Ik bestel graag volgenden kaarten.
Aantal kaarten aan € 8,00 (<26 jaar)
Your answer
Aantal kaarten aan € 10,00 (volwassenen)
Your answer
Voor de volgende voorstelling: *
Afhalen van kaarten.
Bedankt voor uw bestelling.

- Indien U heeft gekozen om uw kaarten aan de kassa af te halen zullen deze klaarliggen.
Gelieve het totaalbedrag te storten op het rekeningnummer BE22 7370 3203 9547 van het Diocesaan Schoolcomité met de vermelding 'kaarten toneel, uw naam en datum voorstelling'.
Na 5 dagen worden deze opnieuw verkoopbaar gesteld.

- Indien U gekozen heeft om de kaarten op een schoolsecretariaat af te halen, liggen deze na 5 werkdagen op U te wachten in de school van uw keuze. Gelieve gepast geld te voorzien.

Voor meer info 0473/ 43 52 48 (kaarten@schooltoneel.be)

Ook dit jaar gaat de opbrengst naar een vzw de Bijs

Met vriendelijke groeten,

...en tot op de voorstelling.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms