SingleCross weekend - 2021. ŐSZ regisztráció
Részletes információ: www.singlecross.hu

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/443mCZ7o9F9VjqcM7

FONTOS! Ha nem kapsz a Google-től rögtön automatikus visszajelzést e-mailben, hogy kitöltötted az űrlapot, akkor valamiért nem sikerült az űrlap beküldése. Ez esetben keress fel bennünket, és megoldjuk a regisztrációt.(06 50 109 2785)
Ha nem kapod meg a befizetési információt a regisztrációs űrlap kitöltése után pár nappal, akkor a SPAM-ben is nézd meg a leveleid között, mert lehet, hogy oda tette a rendszer. Ha ott sincs, kérjük, jelezd e-mailben felénk.
_______________________________________________________________________________________________

KAPCSOLATBAN ISTENNEL - KAPCSOLATBAN EGYMÁSSAL
Felekezetközi aktív hétvége egyedülállók részére
2021.10.07-10. | Vácduka

„...alkotok hozzáillő segítőtársat...” (1 Mózes 2,18)


♡ ✝ ☼ 🌈 ☀️ 😎 😆 😂 ❤️ 👍 ✔︎ ♂ ♀

Ha Te is megtaláltad már Istent és egyedülálló vagy, akkor ez a hétvége Neked szól! Gyere el egy hosszúhétvégi lazítós, kikapcsolódós, aktív, barátkozós isteni feltöltődésre!
Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor itt a helyed!
- Vidám, baráti hangulatú aktív programok, kirándulás, játék - imádkozz velünk a jó időért!!!
- Tartalmas közös beszélgetések és tanítások a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról, értékekről...
- Dicséret és ima - meg még ami belefér... :)
- ISTEN jelenléte!

SZOLGÁL:
Bánki Lajos (Golgota Gyülekezet)
Hámori Attila (Szabker)
dr. Kováts György (Mahanaim Gyülekezet)
Perjesi István (Agapé Gyülekezet, Pestszentlőrinc)
Ujlaki Márton (Pünkösdi Gyülekezet, Békéscsaba)

MÉG oldottabb hangulat, még TÖBB közös aktív program, még TÖBB szabadidő!

Gyere, Téged is várunk!

A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak, sőt, kisbabák is születtek a SingleCross-os ismerettségek gyümölcseként. Célunk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló élethelyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik. Hálásak vagyunk a szolgálóknak és a résztvevőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket is, amikkel tovább gazdagodik a rendezvény!

IDŐPONT:
2021.10.07-10. (csütörtök estétől vagy péntektől vasárnap délutánig)
Csütörtökön az esti közös vacsora után egy ima- és dicsőítő alkalommal hangolódunk szellemileg is a hétvégére, amire mindenkit szeretettel várunk.

HELYSZÍN:
Vácdukai Üdülő- és Rendezvényközpont (Vácduka Kossuth L. u. 141.)

ÉRKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ:
A hétvégén csütörtöki vagy pénteki érkezéssel tudsz részt venni!
- CSÜTÖRTÖKI ÉRKEZÉS: regisztráció délután 18 órától, 19 órától közös vacsora, 20 órától ima- és dicsőítő alkalom.
- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: regisztráció reggel 8:30-9:30 között, kezdés 10 órakor.

JELENTKEZÉSI és FIZETÉSI HATÁRIDŐK:
SUPER EARLY: 08.23-ig beérkező fizetések esetén (az igazán elkötelezetteknek)
EARLY: 08.30-ig beérkező fizetések esetén
NORMAL: 09.27-ig beérkező fizetések esetén
+ OVER: NORMAL határidő után beérkező fizetések

FONTOS:
Az eseményen a 20+ éveiben járó újjászületett, egyedülálló/elvált/özvegy keresztény testvéreink részvételére számítunk, akik gyülekezethez tartoznak. A jelentkezéshez a pásztori/vezetői/házicsoport-vezetői ajánlást aláírva kérjük e-mailben visszaküldeni legkésőbb a rendezvény kezdete előtt egy héttel az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címünkre. Ha valamilyen oknál fogva nem tudod aláíratni vezetővel az ajánlást, akkor jelezd felénk, hogy ezt megoldjuk és ne legyen a részvételednek akadálya. (A dokumentum https://drive.google.com/open?id=1CY92q2w7lYO4OfAWY4k4d1hxuG5U3yXx linken található!)
Ha már korábban elküldted az ajánlást, újra nem kell küldened!

A programon való részvétel az alábbiak szerint lehetséges: 
- CSÜTÖRTÖKI ÉRKEZÉS: 3 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza csütörtök vacsorától vasárnap ebédig (3 éjszaka, 3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora).
- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: 2 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza péntek ebédtől vasárnap ebédig (2 éjszaka, 2 reggeli, 3 ebéd, 2 vacsora).

Mivel törekszünk a férfi-női arány egyenletes fenntartására, előfordulhat, hogy ennek érdekében várólistára kerülsz. Ha az ellenkező nemből meghívsz valakit, akkor a meghívottad regisztrációs díj befizetése után a várólistán automatikusan előre kerülsz! Ilyen esetben a jelentkezésedkor érvényes összeggel tudsz részt venni. Meghívód nevét minden esetben a jelentkezésedkor tüntesd fel!

SZÁLLÁS/ELLÁTÁS:
Elhelyezés 4-6 fős (egyedi igény és lehetőség szerint 1 fős)* emeletes ágyas szobákban, melyekhez fürdőszoba is tartozik. (A szállás nem HOTEL minőség, hanem ifjúsági szállás, tábor kategória.) Az elhelyezés a szervezők beosztása alapján történik, de ha van megadott szobatársad, akkor ennek figyelembevételével készül a szobabeosztás. Egy szobában csak egyneműek szállhatnak meg. A szobák telítettségét igyekszünk minimalizálni a jelentlezők számától függően. Kompletten (szállás+ellátás) van lehetőség részt venni a hétvégén, ettől eltérni nem tudunk. (Teltház esetén a 4-6 fős szobákban adott esetben a plusz jelentkezőknek matracon vagy pótágyon tudunk helyet biztosítani, illetve korlátozott számban sátras elhelyezésre is van lehetőség.)
(*FIGYELEM! Magas jelentkezői létszám esetén nem tudunk 1 fős szobát biztosítani, mivel minden szobát igyekszünk feltölteni. Kérjük, mégis jelezd az ilyen irányú igényed, hogy a jelentkezési időszak végén lássuk, van-e lehetőség 1 fős szobára.) 

RÉSZVÉTEL KÖLTSÉGE:
A részvétel költsége két részből áll (1.+2.), mely magában foglalja az alábbiakat:

1. rész: REGISZTRÁCIÓS DÍJ - a feltüntetett határidőig ELŐRE UTALÁSSAL fizetendő a szervezési költségekhez való hozzájárulás minimum összege. (Ha ennek kifizetése nehézséget okoz, kérjük, jelezd, hátha másvalaki magasabb összeggel is hozzá tud járulni, és abból pótolhatjuk! Ha viszont magasabb összeggel is hozzá szeretnél járulni a programhoz, azt megköszönjük, és azt is kérjük jelezni!)
SUPER EARLY: 08.23-ig beérkező fizetések esetén (az igazán elkötelezetteknek) 13 800 Ft
EARLY: 08.30-ig beérkező fizetések esetén 15 800 Ft
NORMAL: 09.27-ig beérkező fizetések esetén 19 800 Ft
+ OVER: NORMAL határidő után beérkező fizetések felára +6000 Ft, azaz 25 800 Ft

2. rész: SZÁLLÁS/ÉTKEZÉS költsége - minden esetben a helyszínen KÉSZPÉNZBEN fizetendő.

PÉNTEKTŐL való részvétel esetén:
(2 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza péntek ebédtől vasárnap ebédig - 2 reggeli, 3 ebéd, 2 vacsora)
4-6 fős: 17 500  Ft
1 fős: 25 600 Ft*

CSÜTÖRTÖKTŐL való részvétel esetén:
(3 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza csütörtök vacsorától vasárnap ebédig - 3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora)
4-6 fős: 23 500 Ft
1 fős: 35 500 Ft*
(A programon egyben van lehetőség részt venni, az árakat nincs módunk megbontani. Indokolt estben a fentiektől eltérő igény esetén 6000 Ft felárral egyedi díjat tudunk kalkulálni!)
*Figyelem! Magas jelentkezői létszám esetén nem tudunk 1 fős szobát biztosítani, mivel minden szobát igyekszünk feltölteni. Kérjük, mégis jelezd az ilyen irányú igényed, hogy a jelentkezési időszak végén lássuk, van-e lehetőség 1 fős szobára.

FIZETÉS:
A REGISZTRÁCIÓS DÍJ utalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról e-mailben fogjuk tájékoztatni a sikeresen regisztrált résztvevőket. A befizetéseket a visszaigazoló e-mail után 3 napon belül (legkésőbb a fent jelzett fizetési határidőig) kérjük teljesíteni!
Az árakat nincs módunk megbontani, tehát 4 kategória közül lehet választani:
- 4-6 fős szállás esetén CSÜTÖRTÖKTŐL
- 4-6 fős szállás esetén PÉNTEKTŐL
- 1 fős szállás* esetén CSÜTÖRTÖKTŐL
- 1 fős szállás* esetén PÉNTEKTŐL
Résztvevő saját döntésből adódó lemondásra (regisztrációs díj visszafizetésére) a rendezvény kezdete előtt 30 napon belül már nincs lehetőség! Lásd a honlapon található szabályzatunkban! (www.singlecross.hu)

HA JÖNNI SZERETNÉL, MI A TEENDŐ?
1. Töltsd ki figyelmesen a regisztrációt! (HATÁRIDŐ - az árak eltérőek!)
A nem kötelező kérdésekre adott válaszokkal a szervezőket segíted.
2. Várj a visszaigazoló e-mailünkre!
(Ha egy héten belül nem kapsz visszajelzést, valószínűleg valami gond van a jelentkezéseddel, úgyhogy keress meg bennünket az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen!!)
3. A visszaigazolt REGISZTRÁCIÓS DÍJ-at utald át a visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlaszámra, a jelzett közleményt pontosan írd az utaláshoz! A regisztráció csak a befizetéssel együtt és vezetői ajánlással érvényes, az adott költséget csak fizetési határidőn belül történő utalásoknál tudjuk biztosítani (kivéve várólista).
4. Figyelmesen olvasd el az infókat a leveleinkben!
5. Végül pedig gyere el!!! A szállás/ellátás fennmaradó összegét a helyszínen tudod rendezni készpénzben!

+1 és legfontosabb: készülj erre a hétvégére, és imádkozz azért, hogy Isten ismét különleges módon legyen ott velünk és hogy jó időnk legyen!

ADD TOVÁBB MÁS HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ TESTVÉREDNEK IS EZT A LINKET!

Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:
www.singlecross.hu, info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com, 06 50 109 2785
www.facebook.com/SingleCross

Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata
„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 1 Móz 2,18

(Programváltozás jogát fenntartjuk!)
A részvevőkről adatokat nem adunk ki!​

FONTOS!!!
SingleCross SZABÁLYZAT-ban a részvételi feltételek, lemondási információk itt találhatók:
https://szbraz.wixsite.com/singlecross/copy-of-adatkezelesi-tajekoztato
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
Email *
Vezetékneved *
Keresztneved *
Védettségi igazolvánnyal rendelkezem: *
Telefonszámod *
Állampolgárságod *
Személyigazolvány számod *
Lakcímed - ország *
Lakcímed - irányítószám *
Lakcímed - város *
Lakcímed - utca, házszám *
Adószám, ha a számlát elszámolod
Születési dátumod *
MM
/
DD
/
YYYY
Születési helyed *
Nemed *
Gyülekezeted neve *
Gyülekezeted vezetője: *
Gyülekezetvezető e-mail címe: *
Gyülekezetvezető telefonszáma:
Megtérésed éve *
Státuszod *
Vezetői ajánlás (ha még nem küldtél, 09.26-ig el tudod küldeni) *
Részt vettél már SingleCross rendezvényen? *
Szállás típusa *
Részvétel *
Required
Érkezés várható ideje *
Required
Ha van már szobatársad, itt adhatod meg a nevét/neveiket.
Étrend *
Required
Hol hallottál az eseményről? *
Ha ajánlotta valaki a rendezvényt, hogy hívják?
Ha a részvételhez anyagi támogatásra van szükséged, kérjük írd meg, mekkora összeg hiányzik, és röviden indokold!
Ha szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy olyanok is eljöhessenek, akik egyébként nem tudnák kifizetni, kérünk itt jelezd a felajánlott támogatás összegét, és a saját részvételi díjad befizetésével együtt fizesd be! KÖSZÖNJÜK!
Vállalnál-e segítői feladatokat a hétvégén, és milyen területen (regisztráció, regisztrációs ügyelet, technikai, videó, fotó, kivetítés, egyéb)?
Észrevétel, kérdés, megjegyzés - szállással, étkezéssel stb. kapcsolatban.
Írd meg, mi az a téma, vagy kérdés, ami leginkább foglalkoztat az egyedülállósággal kapcsolatosan!
*
*
A sikeres regisztrációról e-mailben értesítünk! A RÉSZVÉTELI DÍJ átutalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról is ebben fogunk tájékoztatni.
Isten áldását kívánjuk Neked!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy