Art Fair 2: stel je kandidaat 
Volg jij vaak tekensessies met naaktmodellen? Heb jij al veel online modellensessies gevolgd en heb je ondertussen al heel veel schetsen liggen die niet meer in je map of kast passen? Jij kan ons misschien helpen! Om het (online) modeltekenen nog wat meer in de aandacht te brengen organiseert stArt2Wonder voor de tweede maal op rij een kunstmarkt met beeldend werk rond het Naaktmodel. En uiteraard organiseren we dit opnieuw op een erg mooie locatie in het hartje van Gent.Wij willen met de kunstmarkt jullie pareltjes en de makers ervan tot de aandacht brengen en eventueel de kans geven om jullie werk aan een artistiek publiek voor te stellen. 

Wat zoeken we: Concreet zoeken wij nog een 4 tot 6 tal kunstenaars die samen met Veerle Devos en Jonas Ghyselen hun werk willen exposeren.

De kunstenaars dienen ooit al eens aan een sessie van start2wonder te hebben deelgenomen Live of online. 

Via dit formulier kan je jezelf kandidaat stellen. Indien we meer kunstenaars hebben dan plaast zullen Veerle en Ik (Jonas) een selectie maken tussen de kandidaten. 

Bij inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden van stArt2Wonder. Te raadplegen op de website: https://start2wonder.be/algemene-voorwaarden/  


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam, Naam *
gsmnummer: *
Adres *
Motivatie (wat maak je, hoe ken je ons,...) *
Website, instagram,... 
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy