Inschrijfformulier IJslandcursus huisartsen 2024
Nascholing Education4Care
2 t/m 7 oktober 2024

Kamers op aanvraag
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
herhaling e-mailadres *
Uw e-mailadres wordt gebruikt voor alle communicatie over deze nascholingsreis
aanhef *
voorletters *
tussenvoegsel
achternaam *
roepnaam *
geboortedatum *
adres *
postcode *
woonplaats *
mobiel telefoonnummer *
BIG nummer *
I.v.m. registratie accreditatie in GAIA
Ik zou wel een presentatie willen houden over het volgende onderwerp:
De cursuscommissie neemt contact met u op over verdere uitwerking, indien uw onderwerp onderdeel van het cursusprogramma wordt, ontvangt u een korting van 125 euro op de inschrijfkosten.
Kamer delen *
In principe deelt u een kamer met een collega. 
Er is er een reservelijst voor een eenpersoonskamer of deelname met partner. U kunt aangeven als u dit wilt, dan ontvangt u bericht als er plaats vrijkomt. Er zijn op dit moment alleen nog deluxe kamers aan te vragen.
Als u al weet met welke collega u een kamer wilt delen, kunt u dat hier vermelden. Anders vindt indeling plaats in overleg.
Luxere kamer Hotel Ranga
U verblijft van 3 tot 6 oktober in Hella in Hotel Ranga, in principe in een standaardkamer. U kunt desgewenst en indien nog voorradig kiezen voor verblijf in een luxere kamer. (Zie voor meer informatie https://hotelranga.is/rooms-suites/). De meerkosten van een Deluxe kamer voor 3 nachten bedragen €210,- pp op basis van tweepersoonsgebruik.
(Voor eenpersoonsgebruik zijn meerkosten van deze kamer €400,- bovenop de meerkosten van de eenpersoonskamer a €595,-)
Verlenging van uw verblijf in IJsland *
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn om deze nascholingsreis door te laten gaan, kunt u zelf uw vliegticket kopen. U ontvangt hierover dan meer informatie. Onze bustransfers sluiten aan op de vluchten van Transavia, heen op 2 oktober en terug op 7 oktober zoals genoemd in het programma. U kunt ook een afwijkend vliegticket kopen en zelf voor transfer naar of van Reykjavik zorgen.
Koopt u nog geen ticket voor deze nascholingsreis voordat u een bevestiging van deelname ontvangt.
Required
Inventarisatie outdooractiviteiten vrijdag en zaterdag
U neemt donderdag deel aan de dagtocht Golden Circle. Tegen meerkosten kunt u op vrijdag en zaterdag aan outdooractiviteit deelnemen. Ter inventarisatie kunt u aangeven welke activiteiten u zou willen doen. U kunt tijdens de nascholingsreis maximaal twee activiteiten doen.
Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de prijs bepaald worden inclusief vervoer en lunch. U kunt daarna desgewenst uw keuze nog wijzigen.
opmerkingen
zoals dieetwensen
akkoordverklaring *
Required
* INSCHRIJFVOORWAARDEN NASCHOLING IJSLAND 2024
De inschrijfkosten bedragen €2.595,-.

De inschrijfkosten zijn inclusief cursuskosten, transferkosten volgens programma, Golden Circle dagtour, 5 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer, waarvan 3 nachten in Hella op basis van halfpension plus een lunch (catering is hier van voortreffelijke kwaliteit).
Exclusief uw eigen drankjes en optionele activiteiten.
Eenpersoonsgebruik van een kamer kan indien voorradig tegen meerkosten van 595 euro. Als u uw partner mee wilt nemen, komt daar nog 1000 euro bij (totaal 1595 euro). Het aantal partners dat kan deelnemen is zeer beperkt.

Een deel van de inschrijfkosten is gebaseerd op een koers van 100 ISK a 0,7 euro. Als de koers op het moment van onze definitieve boeking hiervan meer dan 5% afwijkt kan de prijs worden aangepast.

Alle kosten zijn inclusief IJslandse- en Nederlandse omzetbelasting.

De transfers in IJsland zijn gebaseerd op de vluchten vanaf Schiphol met Transavia, heen op 2 oktober en terug op 7 oktober. U kunt desgewenst eerder naar IJsland reizen of langer blijven. Zodra er voldoende deelnemers zijn die willen deelnemen, krijgt u bericht en kunt u uw ticket kopen.

Voor de cursus zal voor 17 uur accreditatie worden aangevraagd.

Deelnemers kunnen een eigen onderwerp aanleveren waarover ze hun collega’s meer zouden willen leren.
De cursuscommissie beoordeelt of het onderwerp past in het programma en ter accreditatie zal worden aangeboden. Als u als deelnemer een presentatie houdt ontvangt u voor een onderwerp van een uur €125,- korting op de inschrijfkosten.

Als medisch specialist ontvangt u korting op de inschrijfkosten. U kunt zich als specialist alleen inschrijven als u hiervoor bent uitgenodigd door de organisatie. Uiteraard kunt u uw interesse hierin kenbaar maken (via info@education4care.nl).

Als u als spreker een deel van het programma zult gaan verzorgen, committeert u zich om tijdig (voor 1 juni 2024) uw opzet voor uw programmaonderdeel bij de cursuscommissie aan te leveren.

Op donderdag vindt een bustocht plaats langs de bezienswaardigheden van de zogenoemde 'Golden Circle'. Bijzondere higlights zoals geisers en watervallen worden bezocht en informatie hierover zal worden verstrekt door een lokale gids.

Op vrijdag en zaterdag kunt u deelnemen aan optionele outdooractiviteiten vanuit Hotel Ranga. Deze worden georganiseerd en begeleid door gespecialiseerde lokale gidsen. U kunt hiervoor maximaal 2 activiteiten kiezen:

- superjeep dagtocht met gids naar de vallei van Þorsmörk, een prachtige wildernis tussen drie gletsjers. Inclusief wandelingen en lunch in base camp (https://midgardadventure.is) (kosten ongeveer 280 euro inclusief lunch).
- ontdekking van de Zuidkust met watervallen en de zwarte stranden van Reynisfjara gecombineerd met bezoek plaatsje Vik en bezoek lavashow (inclusief lunchpakket ongeveer 200 euro).
- paardrijtocht van 2 uur (https://skalakot.is) (inclusief vervoer en lunch bij de manage ongeveer 200 euro).
- quadtour van 2 uur (www.arcanum.is/tours/atv-black-beach-safari-the-plane-wreck) (inclusief vervoer en lunchpakket ongeveer 250 euro bij delen van quad)
- gletsjerwandeling van 3 uur (https://southadventure.is/tours/glacier-ice-cave-tours/private-glacier-hike) (inclusief vervoer en lunchpakket ongeveer 280 euro).

De getoonde prijzen in euro's zijn gebaseerd op een koers van 0,7 euro per 100 ISK. De definitieve prijs hangt af van aantal deelnemers en de koers op dat moment. U kunt uw keuze wijzigen tot 1 juni 2024.

Annuleren kan uitsluitend via e-mail naar info@education4care.nl. Verwacht u dan binnen 2 werkdagen een bevestiging.
* Tot 1 februari 2024 bedragen de administratiekosten €75,-
* Tot 1 juni 2024 bedragen de annuleringskosten €1.050,-
* Bij annulering na 1 juni 2024 bent u de gehele inschrijfkosten verschuldigd. Wel kunt u een collega in uw plaats laten deelnemen, u betaalt dan slechts de administratiekosten a €75,-  
* Bij annulering bent u zelf verantwoordelijk voor annulering, verplaatsen of het omzetten van uw ticket naar een vervangende deelnemer, vanzelfsprekend helpen wij u hierbij zo veel als mogelijk.
Annuleringsvoorwaarden gelden op dezelfde wijze voor een eventuele partner.

Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Education4Care houdt zich aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In onze privacyverklaring geven we informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens: http://education4care.nl/over-education4care/privacyverklaring

Middels uw aanmelding geeft u toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken voor het organiseren van deze nascholingsreis en u uit te nodigen voor andere, voor u relevante, nascholingen totdat u aangeeft dat u deze uitnodigingen niet meer wilt ontvangen.
Gegevens van uw partner indien van toepassing
naam van uw partner
voor- en achternaam (zoals kan worden vermeld in de deelnemerslijst)
Optionele outdooractiviteiten partner
U neemt donderdag deel aan de dagtocht Golden Circle. Tegen meerkosten kunt u op vrijdag en zaterdag aan twee outdooractiviteit deelnemen. Meer informatie hierover vindt u in de voorwaarden onderaan dit formulier. U kunt maximaal twee activiteiten aankruisen. Op maandag kunt u desgewenst baden in de Blue Lagoon.
opmerkingen
zoals dieetwensen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy