Fitxa Tècnica Esdeveniments FSURFCAT
Aquesta enquesta tècnica servirà per a la presa de decisions en relació a la distribució d'estrelles (Categoria de l'esdeveniment) per a les proves classificatòries dels diferents circuits nacionals i campionats de Catalunya.

Perquè es van a diferenciar les proves

Perquè creiem que els esdeveniments en què les coses es fan bé han de ser compensats. Entenem que fer les coses bé no és només tenir un Prize Money alt, així que es posarà en valor molts altres paràmetres més enllà del prize money. Estem segurs que aquesta classificació ajudarà a millorar els esdeveniments nacionals i ajudarà a que evolucionin en la direcció correcta.

Que passa si un esdeveniment no compleix amb les expectatives i / o objectius tècnics plantejats?

El Comitè realitzarà una anàlisi posterior a cada esdeveniment analitzant tots els factors tècnics i si l'esdeveniment ha incomplet de manera deliberada o excessiva els objectius plantejats (que van donar lloc a la classificació de l'esdeveniment), es prendrà una decisió que afectarà a l'esdeveniment de l'any següent , podent anar des de baixar la categoria de l'esdeveniment a la seva eliminació del calendari nacional de l'any següent. Si un esdeveniment excedeix els objectius plantejats tindrà la seva compensació en l'esdeveniment de l'any següent.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Esdeveniment: *
Organitzador: *
Responsable: *
Email: *
Mòbil: *
WEB Esdeveniment: *
FACEBOOK Esdeveniment: *
Recolzament Institucional: *
Recolzament Marques: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Federació Catalana Surf. Report Abuse