ΔΟΕ 2022-23 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 2/6          (ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ)                            Αντιμετώπιση Σχολικής Διαρροής : Καταγραφή ελλείψεων σχετιζόμενων με την αντισταθμιστική εκπαίδευση.
Στα πλαίσια του αγώνα υπεράσπισης του Δημόσιου Σχολείου, ενάντια στην αξιολόγηση της κατηγοριοποίησης, του ανταγωνισμού και του αυταρχισμού, η ΔΟΕ οργανώνει μια πανελλαδική καταγραφή των ελλείψεων των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε ότι αφορά τα τμήματα ένταξης, την ενισχυτική διδασκαλία και τα τμήματα ΖΕΠ*. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η καταγραφή χρειάζεται κάθε σχολική μονάδα να συμπληρώσει αυτό το ερωτηματολόγιο. Το ερωτηματολόγιο πρέπει να απαντηθεί  μόνο μία φορά για κάθε σχολική μονάδα, από τον/την Διευθυντή/ντρια, Προισταμένη/ο, Υποδιευθυντή/Υποδιευθύντρια, συντονιστή/στρια της ομάδας, εκπαιδευτικό της σχολικής μονάδας/νηπιαγωγείου.
Η καταγραφή των κενών μπορεί να αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχολική πραγματικότητα και να διατυπώσει αιτήματα για αλλαγές. Συνεπώς, σε αυτή τη διαδικασία, η συμβολή σας είναι σημαντική.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1-9-2022 ΕΩΣ 17-4-2023

Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ


*Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας: τμήματα που στελεχώνονται από εκπαιδευτικούς ειδικούς στην διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης γλώσσας στους μαθητές με μητρική διαφορετική από την ελληνική, (όπως τα παιδιά των μεταναστών, των προσφύγων, των Ρομά, των παλινοστούντων)


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται από:                                                                
Τον/την Διευθυντή/ντρια
Τον/την Υποδιευθυντή/Υποδιευθύντρια
Την/τον Προϊσταμένη/Προϊστάμενο
Εκπαιδευτικό του Σχολείου/Νηπιαγωγείου

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ
Διεύθυνση Εκπαιδευσης: *
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ/ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ *
Η μονάδα είναι: *
Next
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy