Nieuwe wegen in het pastoraat
Pastoraat, omzien naar elkaar, is het cement van de gemeente. Het maakt dat we met elkaar verbonden blijven en dat we als geloofsgemeenschap toekomstbestendig blijven. Daarom willen we binnen de Protestantse Gemeente te Dieren onderzoeken wat er allemaal gebeurt aan pastorale activiteiten en of dit beantwoordt aan de behoefte.

Zoals in het beleidsplan staat, willen we als kerk een plaats zijn van geloof, hoop en liefde, waar iedereen zich welkom mag weten en zichzelf mag zijn. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen in de gemeente meedoen en meedenken, want ‘de kerk’ dat zijn we samen. Zo is ook pastoraat, omzien naar elkaar, iets van ons allemaal.

Hoe kunnen we dat pastoraat nu zo goed mogelijk invullen met elkaar, zodat iedereen zich welkom weet en betrokken voelt? Om dat te onderzoeken, vragen we zoveel mogelijk gemeenteleden deze vragenlijst in te vullen. Hoe meer reacties, hoe meer duidelijk wordt wat goed is en wat anders kan.

Het kost ongeveer 5 minuten om de vragen te beantwoorden. De gegevens zijn anoniem en ze worden vertrouwelijk behandeld.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Vriendelijke groeten

Hetty Plantinga, Anne van Buiten, Meinie Visser, Anneke Janssens
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy