Inschrijfformulier Jeugd BuitenToernooi 2020
Op zaterdag 16 mei 2020 organiseert AVV Keistad weer het Jeugd BuitenToernooi! Bij mooi weer op het grasveld naast Sporthal Midland in Amersfoort.

Net als de voorgaande jaren zullen we er weer een sportieve en gezellige dag van maken. Wij nodigen je hierbij graag uit om met één of meerdere jeugdteams deel te nemen aan ons toernooi!

Schrijf je (team) hieronder in!
Je gegevens
Teamnaam *
Your answer
Aantal teamleden *
Your answer
Vereniging *
Your answer
Contactpersoon *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Niveau van je team *
Bonnenboekje
Om de dag door te komen heb je natuurlijk zin in wat lekkers! Voor € 5,00 per persoon kan je alvast een bonnenboekje kopen voor snacks, zoals patat, een broodje, pakje drinken, ijsje en een appel. We horen graag nu al hoeveel bonnenboekjes je wilt, zodat we de juiste inkopen kunnen doen! Het bonnenboekje ontvang je op de dag zelf zodra je je team hebt aangemeld.
Hoeveel bonnenboekjes wil je? *
Your answer
Kosten
De kosten voor het Jeugd BuitenToernooi zijn €17,50 voor een A/B/C-jeugdteam en €10 voor een mini-team.

Na het versturen van dit inschrijfformulier ontvang je zo spoedig mogelijk een e-mail met hierin het verzoek het bedrag (inschrijfgeld en eventuele kosten bonnenboekjes) over te maken naar AVV Keistad.
Meer informatie
Zodra wij het geld ontvangen hebben, is jullie inschrijving definitief. Jullie ontvangen van ons een bevestiging per mail met daarbij meer informatie over wat je te wachten staat op het toernooi!
Druk hieronder op verzenden en je bent ingeschreven!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy