Aanvraagformulier TW Classic 2018
Beste,

Het is helaas niet meer mogelijk om vooraf een aanvraag te doen voor de faciliteiten voor bezoekers met een handicap op TW Classic.

Om gebruik te maken van de alternatieve ingang en voor een toelating om een klapstoeltje mee binnen te brengen, kan je je aanmelden aan de alternatieve ingang voor mensen met een handicap. Die bevindt zich rechts van de gewone ingang. Er wordt dan ter plaatse gekeken wat nog mogelijk is. Breng hiervoor een kopie mee van een medisch attest.

Om naar de parking voor personen met een handicap te rijden, dien je in het bezit te zijn van een specifiek doorlaatbewijs dat per post verstuurd dient te worden. Dat kunnen we je dus helaas niet meer bezorgen. Ook op vertoon van de blauwe parkeerkaart of een medisch attest zal je niet tot aan de voorbehouden plaatsen geraken.

Het is niet meer mogelijk om gebruik te maken van het rolstoelpodium. Hier zijn specifieke tickets voor nodig.

Wil je volgend jaar zeker zijn van de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten? Doe dan tijdig je aanvraag.

Bedankt voor je begrip.

Ik geef Inter de toestemming om mijn gegevens tot 2 maanden na het evenement bij te houden. Inter mag mij contacteren in die periode. *
PERSOONSGEGEVENS
Familienaam persoon met een handicap *
Your answer
Voornaam persoon met een handicap *
Your answer
Contactpersoon
Enkel invullen indien de persoon met een handicap niet zelf de contactpersoon is. Geef hieronder dan ook de contactgegevens van de contactpersoon.
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Gsm-nummer *
Your answer
Straatnaam *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Bus
Your answer
Postcode *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Land
Enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Your answer
Aard van de beperking *
Ook mensen met een tijdelijke beperking kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Geef dit dan duidelijk aan en verduidelijk bij 'anders'
Required
FACILITEITEN VOOR MENSEN MET EEN HANDICAP
Op basis van uw beperking wordt door Inter beslist van welke faciliteiten u gebruik kan maken. U krijgt hiervan een bevestiging na ontvangst van uw bewijs van handicap (meer info over welk bewijs Inter dient te ontvangen, wordt beschreven in het bevestigingsbericht dat u ontvangt na het verzenden van dit formulier).
Hebt u speciale tickets gekocht voor het rolstoelpodium? *
Dit is verplicht om gebruik te kunnen maken van het rolstoelplatform. Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een specifiek ticket voor het rolstoelpodium.
Komt u met de wagen naar het festival? *
Wenst u gebruik te maken van de alternatieve ingang voor bezoekers met een handicap? *
Max. 1 begeleider mag u hierlangs vergezellen. Zo hoeft u niet in de massa aan te schuiven en geraakt u vlot in en uit het festivalterrein.
Heeft u assistentie nodig van onze Inter-vrijwilligers tijdens het festival? *
Required
Hebt u de behoefte een klapstoel mee te nemen op de festivalweide zodat u kan rusten indien nodig? *
Mensen die slecht te been zijn mogen uitzonderlijk zelf een klapstoel meebrengen (aanvraag op voorhand is verplicht). Klapstoelen tot 50 cm. (zonder rugleuning) worden sowieso toegelaten. Hiervoor is geen aanvraag nodig.
Brengt u medicatie mee die koud bewaard moet worden? *
Is het noodzakelijk eigen drank of voeding mee te nemen op de festivalweide omwille van medische redenen of gezondheidsproblemen? *
Hiervoor dient dan ook een specifiek medisch attest doorgestuurd te worden waarop vermeld staat om welke reden u eigen voeding/drank dient mee te nemen.
Wenst u gebruik te maken van de ringleiding op het festival? *
Een ringleiding is bedoeld voor mensen met een hoorapparaat en zorgt ervoor dat alle storende omgevingsgeluiden worden weggefilterd. Zo kan je optimaal van een optreden genieten.
Als er relevante zaken zijn die nog niet aan bod zijn gekomen in de vragenlijst, dan kan u die hieronder kwijt.
Your answer
Ik begrijp dat mijn aanvraag pas definitief is na het doorsturen van een kopie van mijn blauwe parkeerkaart, van mijn European Disability Card of een medisch attest én na het ontvangen van een goedkeuring per mail. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toegankelijk Vlaanderen. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms