Utjecaj bihevioralnih faktora na odlučivanje i performanse investitora na financijskom tržištu
Poštovani,

cilj ove ankete je ispitati koji bihevioralni faktori (faktori ponašanja) investitora na financijskom tržištu utječu na njihovo odlučivanje i performanse. U istraživanju se u obzir uzimaju individualne razlike u obrascima ponašanja te različitim karakteristikama osobnosti investitora.

Anketa je sastavni dio istraživanja u svrhu izrade doktorske disertacije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Anketa je u potpunosti anonimna i dobrovoljna te će se svi prikupljeni podaci koristiti u agregiranom obliku i isključivo u tu svrhu.

Anketa se sastoji od 4 dijela. Prvi dio odnosi se na Vaše demografske karakteristike. Drugi dio obuhvaća pitanja koja se odnose na obrasce ponašanja na financijskom tržištu. Treći dio ankete sadrži pitanja koja se odnose na Vaše emocije, raspoloženje i karakteristike osobnosti. Posljednji, četvrti dio ankete odnosi na Vašu namjeru i odluku o ulaganju te zadovoljstvo investicijskim performansama.

Kako bi rezultati istraživanja bili što pouzdaniji i kako bi se ostvario očekivani znanstveni doprinos rada, nadamo se Vašem odazivu za sudjelovanje u istraživanju u što većem broju.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih uz anketu, možete se javiti na e-mail marija.vukovic@efst.hr.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Spol *
Dob *
Bračni status *
Radno iskustvo *
Koliko dugo se bavite trgovanjem na financijskom tržištu? *
Mjesečna primanja *
Razina obrazovanja *
Jeste li pohađali ikakvu edukaciju o trgovanju na burzi (u sklopu formalnog i/ili neformalnog obrazovanja)? *
Next
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy