FORMULAR DE ÎNREGISTRARE LA BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN 2016

Klumea anunță înregistrarea la concursul Brazilor de Crăciun!
Dragi concurenți, vă dorim creativitate și optimism, viziuni non-conformiste și curaj în zborul creativități voastre.
Vă rugăm să citiți regulamentul înaine de a completa formularul de înregistrare.

REGULAMENT CONCURS ”BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN” 2016

1.Data limită de completare a acestui formular este 14.11.2016
2. Proiectul este format din 2 etape: Expoziție și Licitație.
Expoziția Brazilor de Crăciun se va desfășura în 2 faze:
- 24 noiembrie - 8 decembrie: la adresa str. Dosoftei 100, ap.1-3, Chișinău,
- 9 decembrie - 16 decembrie - în incinta Hotelului Radisson Blue
Balul Brazilor de Crăciun, cu licitație, va avea loc pe 17.12.2016.
3. La concurs se pot înscrie exclusiv studenți ai instituțiilor de învățământ cu profil artistic și artiști profesioniști, fără limită de vârstă.
4. Organizatorii vor accepta în expoziţie maxim 50 de brazi
5. În cazul înscrierii în concurs a mai multor brazi, organizatorii îşi asumă dreptul să facă o preselecţie a celor mai reuşite lucrări.
6. Organizatorii vor accepta în concurs doar brazi cu înălţimea peste 110 cm.
8. Bradul trebuie să fie confecţionat din materiale rezistente şi bine asamblate, astfel încât să nu se deterioreze şi să poată fi transportabil.
9. Bradul trebuie neapărat să aibă un sistem de iluminare. Autorul bradului are datoria să testeze iluminarea bradului în momentul transmiterii acestuia organizatorilor și să se asigure de funcționalitatea iluminării.
10. Bradul trebuie prezentat la adresa str. Mitropolit Dosoftei, Chișinău, pe data de 22.11.2016, până la ora 17.00
11. Pe 17 decembrie, Balul Brazilor de Crăciun va desemna 3 căștigători ai concursului, aleși de un juriu de artiști, designeri și jurnaliști. De asemenea va fi desemnat un câștigător al premilui ”Ales de Public”- lucrarea care va aduna cele mai multe voturi de la vizitatorii expoziţiei, în perioada 24 noiembrie - 8 decembrie.

Premiul I - 5000 lei + cadouri,
Premiul II - 3000 lei + cadouri,
Premiul III - 2000 lei + cadouri,
Premiul “Ales de Public” - 3000 lei + cadouri

12. Indiferent de suma investițiilor făcute, autorii brazilor vânduți vor primi 1/2 din suma ridicată din vânzarea lucrării la licitație (silențioasă sau cu strigare).Cealaltă jumătate va merge în fondul proiectului ”Arterapia”
13. Organizatorii încurajează studenţii să încarce pe paginile: Klumea, "Balul Brazilor de Crăciun", paginile personale, câte o poză din procesul de lucru, cu menţiunea despre expoziţie (24 noiembrie - 16 decembrie) şi cu mesajul spre vizitatori să voteze bradului. Pentru o promovare mai eficientă , rugăm să folosiţi hashtagul #balulbrazilor şi #klumea în mesajele şi fotografiile legate de promovarea evenimentului, postate în reţelede socializare.
14. Autorul bradului este responsabil să livreze bradul imediat a doua zi după licitație la adresa cumpărătorului. Ridicarea banilor căștigați din licitația bradului se va face doar după livrarea acestuia la destinație.


Pe 24.11.2015, ora 11.00, studenţii, ai căror brazi participă în proiect, sunt invitaţi să participe la Conferinţa de Presă prilejuită de lansarea expoziţiei.

Vizitatorii Expoziţiei Brazilor de Crăciun vor putea participa la o licitaţie silenţioasă a lucrărilor expuse. Aceasta constă în scrierea, în lista de licitaţie ataşată la brazii expuşi, a sumei pe care vizitatorul este gata să o doneze în favoarea bradului. Cei care vor lăsa cea mai mare sumă în listă vor fi invitați să participe la seara de licitație

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:
tel: 069069877, Irina Galbura, echipa KLumea
email: klumeaevents@gmail.com

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question