Jam de dansa i música (23/2/2020)
Amb Marta Moran i David Font

Data: diumenge 23 de febrer del 2020
Hora: 18:30 a 20:00
Preu: 15€

La paraula jam ve de les trobades d’improvisació dels músics de jazz. Jam és l’abreviatura de “Jazz After Midnight”. En l’àmbit de la dansa les jams són espais d’improvisació per a ballarins, generalment per a ballarins de contact; tot i això, les inquietuds i l’estudi de la dansa contemporània ha fet que la improvisació sigui també molt rellevant. Les jams són un espai on la dansa i la música volen situar-se d’una manera fresca i improvisada.

La jam d’improvisació de dansa i música que proposem va enfocada a la pràctica i a l’aprenentatge de la improvisació guiada d’aquests dos llenguatges artístics.

La primera part de la sessió serà guiada per escalfar i preparar el cos; i a la segona part obrirem l’espai a la improvisació, a l’escolta entre la dansa i la música i viceversa. Cada participant serà lliure d’entrar i sortir de l’espai de joc.

Cada jam estarà enfocada a un tema concret tant per als músics com per als ballarins. Així, es treballaran diferents aspectes de la improvisació al llarg de sessions.

Més info: info@liquiddansa.com, https://www.liquiddansa.com/jam i +376 861 227
Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon de contacte *
Your answer
Política de privacitat *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Escola Líquid Dansa, SL. Report Abuse