Erasmus Club UT
EMËR/NAME
MBIEMËR/SURNAME
KONTAKT (e-mail+mob)/CONTACT
FAKULTETI/FACULTY
DEGA/FIELD OF STUDY
NIVELI/LEVEL
VITI/YEAR
UNIVERSITETI KU KENI KRYER SHKËMBIMIN NË KUADËR TË PROGRAMIT ERASMUS+/UNIVERSITY WHERE YOU COMPLETED YOUR EXCHANGE PROGRAMME UNDER THE ERASMUS+ KA1
FEEDBACK:
*Të dhënat tuaja do të ruhen dhe përdoren bazuar në Ligjin Nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale"
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service