Anëtarësohu në LSDM
Fletë anëtarësimin për anëtarësim në Lidhjen Social-Demokrate të Maqedonisë mund ta plotësoni dhe dorëzoni në organizatën komunale të LSDM-së në komunën në të cilën jetoni nga e njëjta mund të merrni librezën tuaj të anëtarësimit.

Për të gjithë ata që nuk janë në mundësi ta bëjnë këtë në mënyrë fizike, gjithashtu mund të aplikoni edhe online duke shënuar disa të dhëna bazë në formën vijuese.

Pas plotësimit të të dhënave, do të kontaktoheni nga organizata komunale e komunës në të cilën jetoni për të plotësuar fletë anëtarësimi.

Ju faleminderit! Vazhdojmë së bashku!
Email address *
Emri dhe mbiemri *
Shënoni emrin dhe mbiemrin tuaj
Telefoni për kontakt *
Shënoni numin e telefonit tuaj për kontakt
Komuna *
Shënoni komunën në të cilën jetoni
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy