Ilmoittautuminen Kivistön kyläjuhlan 2021 vapaaehtoiseksi
Toivomme voivamme järjestää Kivistön kyläjuhlan lauantaina 4.9.2021 Aurinkokiven koulun pihalla, Lipunkantajankentällä sekä Lipunkantajanraitilla (jos suurten tapahtumien järjestäminen on sallittua ja järkevää syksyllä).

Juhlan toteuttamiseksi tarvitaan entistä enemmän vapaaehtoisia apukäsiä näin poikkeusaikoina. Aiempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä tai tapahtumajärjestämisestä ei tarvitse olla, vapaaehtoisille järjestetään perehdytystilaisuus lähempänä tapahtumaa ja perehdytysmateriaalin saa myös kirjallisena. Alaikäraja on 14 vuotta.

Yli 4 tunnin päivän tekeville vapaaehtoisille tarjotaan lämmin ateria. Osallistumisesta on mahdollista saada myös kirjallinen todistus. Suuri kiitos jo etukäteen osallistumisestasi ja tervetuloa mukaan rakentamaan koko kylän yhteistä juhlaa!

Otamme sinuun erikseen yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen. Tarkistathan roskapostisi siltä varalta, että viestimme on joutunut sinne?

Vapaaehtoistehtäviin tai kyläjuhlaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä MarjaVerkon Elinaan (elina.olki@marjaverkko.fi).
Nimi *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Ikä *
Kuinka monta tuntia voisit arviolta olla paikalla? *
Mihin aikaan voisit olla paikalla? Voit valita useamman. *
Required
Minkälaisista vapaaehtoistehtävistä olisit kiinnostunut? Voit valita useamman. Ilmoitathan lisätietokentässä, mikäli sinulla on voimassaoleva ensiapu- tai järjestyksenvalvojakortti. *
Required
Olen kiinnostunut toimimaan vastuuhenkilönä *
Sopivin perehdytysajankohta *
Required
Haluan todistuksen osallistumisestani *
Hyväksyn tietojeni keräämisen Kivistön kyläjuhlan tapahtuman järjestelyjä varten *
Mahdolliset ruoka-aineallergiat tai erityisruokavalio
Lisätietoa
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy