#LaitaPariKuvaa -seminaariin ilmoittautuminen
Suoraa puhetta somesta, seksuaalisuudesta ja seksuaalirikoksista!

Sua varten somessa järjestää torstaina 29.9. Klo 9–16 seminaarin aiheesta “Laita pari kuvaa" - lapsiin ja nuoriin kohdistuvat seksuaalirikokset somessa. Seminaari järjestetään Helsingin Suvilahdessa Tiivistämöllä.

Mitä somessa tapahtuu juuri nyt? Mitä ammattilaisen on hyvä siitä tietää? Seminaarissa kuulet nuorten ääntä suoraan kentältä ja saat ajankohtaista tietoa verkkovälitteisistä seksuaalirikoksista, niihin puuttumisesta sekä niiden ennaltaehkäisystä. Tilaisuudessa on runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle, kysymyksille ja ajatusten vaihtamiselle. Tehdään yhdessä somesta turvallinen! Seminaarin päättää erityistason seksuaaliterapeutti, luennoitsija, kouluttaja, somevaikuttaja ja tietokirjailija Marja Kihlström.

Seminaariin voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Paikan päällä osallistujille tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvit (lounas omakustanteinen). Paikkoja paikan päälle on rajattu määrä. Lue Tiivistämön esteettömyydestä täältä https://tiivistamo.fi/mika-tiivistamo/esteettomyys/ .

ILMOITTAUDU tällä lomakkeella viimeistään to 22.9. Ilmoittauduthan, vaikka osallistuisit seminaariin etänä tai vaikka seuraisitte striimiä samalta ruudulta kollegan kanssa. Tällä lomakkeella voit myös peruuttaa ilmoittautumisesi tai vaihtaa osallistumistasi etänä/paikan päällä jos olet jo aiemmin täyttänyt lomakkeen. Lopulliset perumiset/ilmoittautumiset 22.9. mennessä.

Lisätietoa tapahtumasta ja koko ohjelma osoitteessa: www.bit.ly/laitaparikuvaa

Lyhyesti:

🤔 Mitä?: Sua varten somessa järjestää seminaarin lapsiin kohdistuvista verkkovälitteisistä seksuaalirikoksista
📍 Missä?: Helsinki, Tiivistämö (Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki)
📅 Milloin?: torstaina 29.9. Klo 9–16 (aamukahvit klo 8.30 alkaen) Ilmoittaudu viimeistään to 22.9.
❓ Kenelle?: kaikille aiheesta kiinnostuneille!
💰 Mitä maksaa?: Ilmainen

Kysyttävää? Lisätiedot:
Minerva Kettukuja
minerva.kettukuja@nicehearts.com
044 7193191

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Sähköpostiosoite kerätään, jotta voimme tiedottaa Sinua seminaarista lähempänä. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään vahvistus ilmoittautumisen vastaanottamisesta sekä seminaarin jälkeen seminaaripuheenvuorojen diat siltä osin kuin mahdollista. Kaikki tällä lomakkeella annetut ilmoittautumistiedot poistetaan 1.11.2022.
Etu- ja sukunimi *
Ammattinimikkeesi / ala jota opiskelet /  muu *
Osallistun seminaariin *
Erityisruokavaliot ja allergiat
Tarjoamme paikan päällä osallistuville aamu- ja iltapäiväkahvitukset. Lounas on omakustanteinen.
Kysymyksiä puhujille ja toiveita järjestäjille?
Näet puheenvuorot osoitteesta www.bit.ly/laitaparikuvaa . Voit lähettää kysymyksiä puhujille tämän lomakkeen avulla tai esittää toiveita järjestäjille. Käytännön järjestelyihin liittyvät kysymykset Minervalta: minerva.kettukuja@nicehearts.com tai 044 7193191.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy