Anmälan till workshopen - Move (the) inside and (the) outside
Är du verksam dansare som arbetar med dans och är över 18 år? Anmäla dig till en exklusiv workshop med Jordi L.Vidal, dansare och grundare av Jordi L. Vidal Company från Belgien! Det är begränsat antal platser, så passa på att boka.

Datum: 14 mars
Tid: 18.00-20.00
Plats: Ale Kulturrum teater, Vitklövergatan 1, Nödinge. Från Göteborg Central tar du Västtåget mot Älvängen. Kliv av vid Nödinge station, sedan är det cirka 10 minuter promenad till teatern.

Medtag rörliga kläder, vattenflaska, anteckningsblock och penna.

Dans- och fysisk teaterimprovisation samt kompositionsworkshop med Jordi L. Vidal. En kreativ resa och ett oväntat undersökande av rörelser och att skapa rörelser som utbyter tankar om att leva på ett nytt sätt. Att (åter)upptäcka existerande och ovanliga lösningar för hinder, barriärer, arkitektoniska begränsningar så att de blir våra allierade på ett lekfullt sätt.

Om kompaniet
Jordi L. Vidal Company skapar föreställningar som kombinerar dans, teater och cirkus för både inomhus- och utomhusmiljöer. Deras föreställningar har spelats över 600 gånger på scener och festivaler över hela världen. Kompaniets konstnärliga produktion sträcker sig från multidisciplinära verk som kombinerar rörelse med kammarmusikensembler, videoverk och konstinstallationer såväl som plats-specifika verk.

Läs mer om Jordi.L Vidal här:
www.jordilvidal.net

Läs mer om Step här:
www.stepfestival.se
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn (för- och efternamn)
Yrke
Hemort
Mobilnummer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy