Ας καταπολεμήσουμε τον Ομοφοβικό και Τρανσφοβικό εκφοβισμό στα σχολεία!
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα που διεξάγουμε στην ΕΛΛΑΔΑ στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου “Combating homophobic and transphobic bullying in schools” («Καταπολέμηση του ομοφοβικού και τρανσφοβικού εκφοβισμού στα σχολεία») (No. REC-RRAC-RACI-AG-2016), το οποίο υλοποιείται από το το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ – ΚΜΟΠ (Ελλάδα), την κοινότητα εκπαίδευσης σε θέματα ΛΟΑΤ “The Global Alliance for LGBT Education” (Ολλανδία), τη ΜΚΟ “Centre for Advancement of Research and Development in Educational Technology – CARDET" (Κύπρος), τη ΜΚΟ “Diversity Development Group” (Λιθουανία) και τον οργανισμό “AcceptCY LGBT Cyprus” (Κύπρος).

Στην Ελλάδα το έργο υλοποιείται από το ΚΜΟΠ σε συνεργασία με το Πολύχρωμο Σχολείο.

Ο απώτερος σκοπός της έρευνας είναι η εκτίμηση της κατάστασης του φαινομένου και ο προσδιορισμός των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των διακρίσεων και του εκφοβισμού λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα ερωτηματολόγια συμπληρώνονται ανώνυμα και δεν απαιτείται η εισαγωγή κάποιου προσωπικού στοιχείου για τη συμπλήρωση του.

Ο χρόνος που απαιτείται για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν είναι περισσότερος από 15–20 λεπτά. Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο, συμφωνείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη! Το μέγεθος του δείγματος θα επηρεάσει καθοριστικά την ποιότητα και αξιοπιστία του έργου.

Για γενικές ερωτήσεις και σχόλια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Υπεύθυνη έρευνας εκ μέρους του ΚΜΟΠ: Ιωάννου Χριστίνα Ph.D., τηλ. 210 3637547, ioannou.c@kmop.gr

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!

This publication has been produced with the financial support of the Rights, Equality and Citizenship (REC) Programme of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the author and can in no way be taken to reflect the views of the European Commission.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KMOP. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms