Anmälan till Ax årsmöte 25 maj 2020
Välkommen till Ax årsmöte!
Anmäl din närvaro till årsmötet senast den 11 maj 2020.

Medlemmarna i Ax hälsas välkomna till årsmöte 2020.
När och tid: Mötet äger rum måndagen den 25 maj 2020 kl 19.00 - 21.00 på distans, länk till mötet kommer efter sista dag för anmälan.
Ombud: Varje medlem äger rätt att delta med ett ombud med rösträtt till årsmötet. Utöver den röstberättigade är ni välkomna att delta med fler deltagare från er organisation.

Det ordinarie årsmötet kommer att behandla den formalia som behövs för att följa stadgarna. Ax kommer att kalla till ett fysiskt extrainsatt årsmöte till hösten 2020. Under det extrainsatta årsmötet kommer vi behandla propositioner och sådant som helst diskuteras på ett fysiskt möte. Till det mötet kommer vi återigen bjuda in personer som var planerade att delta den 30 mars, såsom kultur- och demokratiministern Amanda Lind, ordförande för riksdagens kulturutskott Christer Nylander och Malin Weijmer från Myndigheten för Kulturanalys.

Alla handlingar var klara inför 30 mars och finns här: http://www.axkultur.se/arsmote/
De kommer att uppdateras (föredragningslistan och dagordningen förkortas) för att passa distansmötet. Uppdateringen sker senast 4 veckor innan mötet. Men det går lika bra att redan nu ta del av verksamhetsberättelse, ekonomisk berättelse, revisorrapporter etc. som kommer se likadana ut.
För- och efternamn *
Your answer
Representerar organisationen *
Your answer
Mejladress
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Medgivande enligt dataskyddsförordningen GDPR om publicering av personuppgifter
Jag medger att följande får lagras hos och fritt publiceras på Ax webbplatser inom ramen för förbundets uppdrag. Ax är inte skyldigt att meddela mig när denna publicering ska ske under kommande 3 åren.
Medgivande enligt dataskyddsförordningen GDPR om hantering av personuppgifter
Finns det något annat vi behöver veta?
Your answer
Jag deltar som: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy