BOOK - Fantasia / Fantasía
Book de treball del vestit que es presenta a la categoria de Moda Actual. / Book de trabajo que se presenta a la categoría de Moda Actual.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Protecció de dades / Protección de datos

D’acord el que estableix l’Article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que les dades facilitades seran incloses en un tractament de dades responsabilitat de l’Ajuntament de Mollerussa, les dades seran utilitzades pel Concurs de Vestits de Paper de 2023. Les seves dades no seran cedides a tercers i un cop gestionat el tràmit seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l’Entitat. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a al Delegat de Protecció de Dades a la següent adreça: Ajuntament de Mollerussa, Plaça de l’Ajuntament nº 2, 25230 Mollerussa (Lleida); o per correu electrònic a: dpd@mollerussa.cat

Nom del vestit / Nombre del vestido *

Descripció tècnica / Descripción técnica

(Detallar mètodes de cosit, dificultats tècniques, acabats, hores empleades...)

(Detallar métodos de cosido, dificultades técnicas, acabados, horas de elaboración)

*

Descripció conceptual Descripción conceptual

(Descriu la base d'inspiració del vestit: Un perídoe històric, un artista, una obra d'art, una pel·licula, una réplica d'un vestit famós...)

(Describir la base de inspiración del vestido: Un período histórico, un artista, una obra de arte, una película, una réplica de un vestido famoso...)

*

Mostres de paperMuestras de papel

Imprescindible portar les mostres de paper el dia del concurs en un sobre a part. Aquestes aniran posades en una cartolina específica per a facilitar la tasca de valoració del jurat.

Imprescindible traer las muestras de papel el día del concurso en un sobre a parte. Estas irán puestas en una cartulina especifica para facilitar la tarea de valoración del jurado.

Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Museu Vestits de Paper de Mollerussa. Report Abuse