Movie'n ARTICO
Clubul Voluntarilor ARTICO vă invită în cadrul următoarei ediții "Movie'n ARTICO", organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei. În cadrul acestei ediții vă propunem să continuăm să cunoaștem arta cinematografică moldovenească🎞: filme care atât de frumos redau specificul nostru basarabean, care sunt total diferite de ceea ce oferă marile studiouri cinematografice, filme care abordează fiecare aspect al vieții din perspectiva realităților de aici. Acestea sunt marile delicii și avantaje ale cinematografiei autohtone🥰.

Clubul Voluntarilor își propune atât să dezvolte și să pună în valoare patrimoniul cinematografiei naționale📽, cât și să sporească gradul de conștientizare în rândul tinerilor, să promoveze gândirea critică și abilitățile de analiză. Filmul este un instrument educativ prin care tinerilor li se oferă experienţa unei trăiri emoţionale şi a comunicării cu ceilalţi, făcând schimb de idei şi cultivând un grad mai înalt de înţelegere reciprocă.

Astfel, în cadrul celei de a 11-a ediție a evenimentului "Movie'n ARTICO", vă propunem să privim comedia romantică “Nuntă în Basarabia”, un film ce a primit premiul special al juriului la Tallinn Black Nights Film Festival și a fost primit cu aplauze la premierele din capitalele celor două țări.🙃

🎬"Nuntă în Basarabia" spune povestea unui tânăr dirijor din Bucureşti şi unei pianiste din Chişinău, ce s-au căsătorit recent în România. Problemele financiare îi determină, însă, să organizeze o nouă nuntă la Chișinău, de această dată într-o manieră tradițională, în speranța de a obține bani pentru avansul la o garsonieră. Nunta tradițională este afectată de jignirile aduse de nașul Valeriu lui Vlad și de Gioni rudelor de etnie rusă ale Vicăi, conflicte ce au impact și asupra relației dintre cei doi proaspăt căsătoriți. "Nuntă în Basarabia" e un film cu umor din plin, condimentat pe alocuri cu romantism.

📽Când va avea loc evenimentul?
Evenimentul va avea loc vineri, 14 mai, ora 18:00.

📽Cum te poți întegistra?
Completează formularul de mai jos.

📽Unde și cum va avea loc evenimentul?
Evenimentul se va desfășura on-line. Mai multe detalii vei primi pe adresa de e-mail după ce te vei înregistra.

Urmează-ți visul alături de Clubul Voluntarilor ARTICO!💛
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Adresa de e-mail *
Numele, Prenumele *
Vârsta *
Numărul de telefon *
De unde ai aflat despre acest eveniment? *
Ce film ai dori să vizionezi în cadrul următorului eveniment Movie'n ARTICO? *
Dacă ai comentarii sau sugestii pentru noi, te rugăm să le lași aici.
Vă mulțumim!🌞🌸 Urmează-ți visul alături de Clubul Voluntarilor!❤️
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Republican Centre for Children and Youth "ARTICO". Report Abuse