Celtic Folkbal 11 april 2020
Email *
Personalia
Voornaam *
Achternaam *
Woonplaats
Telefoonnummer
Tickets
Bal entree: €15 Normaal tarief
€10 Kortingstarief

Workshop entree: €30
€25 Kortingstarief

Combitarief: €40
€30 Kortingstarief


Planning:
14:00 - 17:00 Dansworkshop

19:00 - 20:00 Dansinstructie
20:00 - 23:00 Bal
23:00 - 00:00 Mogelijkheid tot sessie
Aantal tickets *
0
1
2
3
4
5
Bal
Workshop
Nieuwsbrief
Mogen we je via de e-mail op de hoogte houden van evenementen van Celtic Folkbal? *
Reserverings- en Annuleringsvoorwaarden
Nadat je dit aanmeldformulier hebt ingestuurd nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als er een plekje over is dan bevestigen we je aanmelding, anders zetten we je op wachtlijst; er is een aparte wachtlijst voor de bals en voor de workshops. Mocht iemand een reservering annuleren dan bieden we iemand op de wachtlijst deze plek aan. Als deze persoon deze plek accepteert, bevestigen we de inschrijving.
Alle aanmeldingen worden met de hand verwerkt door vrijwilligers en hierdoor kan het even duren voordat je reactie krijgt. We geven, indien van toepassing, voorrang aan dansers op de wachtlijst die zich zowel voor het bal als de workshop hebben aangemeld; daarna lopen we de lijst af in volgorde van aanmelding.

!!!NOTA BENE!!!

Door dit formulier in te sturen ga je akkoord met een betalingsverplichting voor een bevestigde reservering. Dit betekent dat als je een bevestigde reservering hebt, maar deze niet komt ophalen, je niettemin de volledige ticketprijs bent verschuldigd. Je kan een reservering annuleren door een bericht te sturen naar celticfolkbal@gmail.com. Tot een dag voor de datum van het evenement kan dit kosteloos, daarna betaal je €5,- extra administratiekosten de volgende keer dat je naar een van onze evenementen komt.
*
Required
Databeleid
We verzamelen persoonlijke informatie alleen voor de doeleinden van dit Celtic Folkbal evenement. Alle persoonlijke data die je in dit formulier invult zal gewist worden na afloop van het evenement, met twee uitzonderingen:

(1) Je hebt je, via dit formulier of elders, ingeschreven voor de mailinglijst. In dit geval bewaren we het opgegeven e-mailadres zodat we je op de hoogte kunnen stellen van nieuwe evenementen.

(2) Je hebt een reservering niet op tijd afgezegd of bent deze niet komen ophalen, zoals in de Reserverings- en Annuleringsvoorwaarden beschreven staat. In dit geval bewaren we alle informatie die je ons hebt gegeven totdat je het verschuldigde bedrag hebt betaald.

Je hebt ten alle tijde de mogelijkheid om je responses op dit formulier in te zien en je kan ons altijd verzoeken opgeslagen persoonlijke data te verwijderen. Dit kan door een e-mail te sturen naar celticfolkbal@gmail.com.

Lees ook Google's Privacy Policy: https://policies.google.com/privacy
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy