Inschrijving zeilles volwassen ZVO
De beginnerscursus is bedoeld voor leden van ZVO en als kennismaking met de zeilsport of om vroeger opgedane kennis op te frissen. De beginnerscursus bestaat uit totaal 12 uur lestijd, in overleg met de instructeur in te plannen. Iedere zeilles bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte in de Valk. Na inschrijving en betaling neemt de instructeur contact met je op om het tijdstip van de lessen af te spreken. Lessen die door (weers) omstandigheden niet door kunnen gaan kunnen in overleg met instructeur ingehaald worden.

Een Valk is een open boot van ca. 7 meter lang, geschikt voor een bemanning tot 5 personen. De boot is gevoelig voor windvlagen, maar heeft veel stabiliteit. Er kan aan 1, 2, 3, of 4 personen les gegeven worden. Inschrijven kan individueel of als groep.

De kosten van de cursus is afhankelijk van het aantal deelnemers, je kunt je zowel individueel als als groep aanmelden: 285 euro per persoon uitgaande van 1 deelnemer. Neem je iemand mee betaald je  75 euro extra per persoon. Ben je al lid van ZVO krijg je 75 euro korting.

Kleding: sportieve kleding aangepast aan de weersomstandigheden. Sportschoenen met zolen die geen strepen geven , zeilschoenen of zeillaarsjes. Zwemvest is verplicht en kan door de ZVO ter beschikking gesteld worden.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voor en achternaam *
Adresgegevens *
Telefoonnummer voor het maken van de afspraak *
Met hoeveel personen wil je deelnemen: *
Required
Al lid van Zeilvereniging Oosterplas? *
Zwemdiploma  (alle deelnemers) *
Wij willen van activiteiten bij zeilvereniging Oosterplas af en toe foto's en korte filmpjes publiceren op onze internetpagina, Facebook of Instagram. *
Bijzonderheden *
Hierbij geef ik eenmalig toestemming voor automatische incasso:
Door invulling van uw naam en bankrekening nummer geeft u toestemming aan Zeilvereniging Oosterplas om eenmalige een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het bedrag van uw rekening af te schijven wegens lesgeld zoals hierboven aangegeven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Incassant ID Zeilvereniging Oosterplas (ZVO): NL28ZZZ402162850000.           *Indien u geen incasso wilt afgeven vul dan NVT in.
AANSPRAKELIJKHEID *
Deelname aan de lessen geschiedt geheel op eigen risico. ZVO is niet aansprakelijk voor enige vorm van vermissing, diefstal, schade of lichamelijk letsel, tenzij dit het gevolg is van opzet of grove schuld van ZVO danwel van personen die door ZVO zijn aangesteld ten behoeve van de zeillessen. b. Voor zover ZVO op enigerlei wijze aansprakelijk is, is deze  aansprakelijkheid beperkt tot het factuurbedrag van de betreffendezeillessen, althans in ieder geval tot het bedrag waarvoor ZVO is verzekerd.c. ZVO is niet aansprakelijk voor de gevolgen van extreme weersinvloeden of andere vormen van overmacht, welke invloed hebben op de uitvoering van de geplande zeillessen. d. De cursist is aansprakelijk voor elke vorm van schade, letsel, vermissing die is ontstaan door het doen en (na)laten van hemzelf en/of (een van) de groepsleden tenzij dit een rechtstreeks gevolg is van grove schuld of nalatigheid van ZVO.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy