Inschrijving zeilles volwassen ZVO
De beginnerscursus is bedoeld voor leden van ZVO en als kennismaking met de zeilsport of om vroeger opgedane kennis op te frissen. De beginnerscursus bestaat uit 4 dagdelen van 3 uur. De zeillessen vinden altijd plaats op zondag, tijd in te plannen in overleg met de instructeur. Iedere zeilles bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte in de Valk.
Na inschrijving neemt de instructeur contact met je op om het tijdstip van de lessen af te spreken. Lessen die door (weers) omstandigheden niet door kunnen gaan kunnen in overleg met instructeur ingehaald worden.

Een Valk is een open boot van ca. 7 meter lang, geschikt voor een bemanning tot 5 personen. De boot is gevoelig voor windvlagen, maar heeft veel stabiliteit. Er kan aan 1, 2, 3, of 4 personen les gegeven worden. Inschrijven kan individueel of als groep.

Kosten
Een cursus van 4 dagdelen is afhankelijk van het aantal deelnemers, je kunt je zowel individueel als als groep aanmelden:
- 120 euro per persoon uitgaande van 3 of 4 deelnemers
- 160 euro per persoon uitgaande van 2 deelnemers
- 200 euro per persoon uitgaande van 1 deelnemer

Kleding
Kleding: sportieve kleding aangepast aan de weersomstandigheden. Sportschoenen met zolen die geen strepen geven , zeilschoenen of zeillaarsjes. Zwemvest is verplicht en kan door de ZVO ter beschikking gesteld worden.

Email address *
Voor en achternaam *
Your answer
Telefoonnummer voor het maken van de afspraak *
Your answer
Met hoeveel personen: *
Your answer
Reeds lid van Zeilvereniging Oosterplas *
Zwemdiploma *
Wij willen van activiteiten bij zeilvereniging Oosterplas af en toe foto's en korte filmpjes publiceren op onze internetpagina, Facebook of Instagram. *
Bijzonderheden *
Your answer
AANSPRAKELIJKHEID *
Deelname aan de lessen geschiedt geheel op eigen risico. ZVO is niet aansprakelijk voor enige vorm van vermissing, diefstal, schade of lichamelijk letsel, tenzij dit het gevolg is van opzet of grove schuld van ZVO danwel van personen die door ZVO zijn aangesteld ten behoeve van de zeillessen. b. Voor zover ZVO op enigerlei wijze aansprakelijk is, is deze aansprakelijkheid beperkt tot het factuurbedrag van de betreffendezeillessen, althans in ieder geval tot het bedrag waarvoor ZVO is verzekerd.c. ZVO is niet aansprakelijk voor de gevolgen van extreme weersinvloeden of andere vormen van overmacht, welke invloed hebben op de uitvoering van de geplande zeillessen. d. De cursist is aansprakelijk voor elke vorm van schade, letsel, vermissing die is ontstaan door het doen en (na)laten van hemzelf en/of (een van) de groepsleden tenzij dit een rechtstreeks gevolg is van grove schuld of nalatigheid van ZVO.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service