Процена индикатора менталног здравља трудница
Поштована,

Пред Вама се налази АНОНИМНО анкетно истраживање „Процена индикатора менталног здравља трудница“ са циљем да процени како су субјективно благостање, степен дистреса и депресије повезани са социодемографским чиниоцима, карактеристикама животног стила, појединим индикаторима здравственог стања и опаженом социјалном подршком код трудница. Истраживање спроводи Институт за јавно здравље Војводине и има одобрење Етичког одбора ове установе.
Анкетно истраживање о индикаторима менталног здравља код трудница је део активности програмског задатка Унапређење менталног здравља породице – „Подршка од самог почетка“ Посебног програма у области јавног здравља за територију Вовјодине у 2021. години, који спроводи Институт за јавно здравље Војводине. Више о активностим ау оквиру програма можете погледати на: https://festivalmentalnogzdravlja.rs/mentalno-zdravlje-porodice/,
Анкетно истраживање спроводи тим лекара, специјалиста социјалне медицине и психолог из Института за јавно здравље Војводине. У упитнику се не прикупља ни један податак о личности. Учествовање у истраживању је добровољно и из њега можете слободно иступити када год желите.
Упитник има 24 питања, а за попуњавање је потребно око 15 минута.
За сва питања у вези са истраживањем можете се обратити на e-mail: promocijazdravlja@izjzv.org.rs.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Пристанак на учешће: *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy