Inschrijvingsformulier Metallica: Zondag 16 juni 2019
Beste,

Reserveer eerst je tickets en vul dan pas dit formulier in (en niet eerder).

Via dit formulier kan je een aanvraag indienen om gebruik te maken van de voorzieningen voor personen met een handicap tijdens het concert van Metallica in het Koning Boudewijnstadion op zondag 16 juni 2019.

De gegevens die je invult worden enkel gebruikt voor het concert van Metallica en de interne database van Inter. Inter verbindt zich ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. Je kan altijd vragen je gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar metallica@inter.vlaanderen.

Personen met een beperking kopen SPECIALE TICKETS aan als ze gebruik willen maken van het rolstoelpodium. De tickets zijn beschikbaar vanaf 28 september om 10u en kan je online bestellen via volgende link: https://www.ticketmasterbelgium.be/prm/?ref=69DF1786-DF30-4BE9-AD34-91495423B0E1&lang=nl.

Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor deze tickets. Deze laatste kunnen echter ook tickets kopen voor de tribunes: daar zijn zitplaatsen voorzien. Maar in de tribunes bevinden zich geen liften. Personen met krukken reserveren best een plekje op het rolstoelpodium.

BELANGRIJK!!! Je kan max. 2 tickets per persoon met handicap kopen voor het rolstoelpodium. De tickets zet je op naam van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider! Ook voor de begeleider koop je een specifiek ticket voor het rolstoelpodium.

Mensen die geen nood hebben aan het rolstoelplatform, maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, …), hoeven geen speciale tickets te kopen, maar wel reguliere tickets. Zorg er wel voor dat je de faciliteiten op voorhand aanvraagt via dit formulier.

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor maandag 27 mei 2019.

Ik geef Inter de toestemming om mijn gegevens tot 2 maanden na het evenement bij te houden. Inter mag mij contacteren in die periode. *
PERSOONSGEGEVENS
Familienaam persoon met een handicap *
Your answer
Voornaam persoon met een handicap *
Your answer
Contactpersoon
enkel invullen indien de persoon met een handicap niet zelf de contactpersoon is
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Gsm-nummer *
Your answer
Straatnaam *
Gelieve het adres in te vullen van de persoon met beperking!
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Bus
Your answer
Postcode *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Land
enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Your answer
Aard van de beperking *
Ook mensen met een tijdelijke beperking kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Geef het duidelijk aan als je een tijdelijke beperking hebt.
Required
FACILITEITEN VOOR MENSEN MET EEN HANDICAP
Op basis van je beperking beslist Inter van welke faciliteiten je gebruik kan maken. Stuur ons een bewijs van handicap door: neem een scan/kopie/foto van een medisch bewijs/blauwe kaart en mail die naar metallica@inter.vlaanderen. Vermeld zeker je naam en het evenement in alle communicatie. We bevestigen je de goede ontvangst van het document en van je aanvraag.
Heb je speciale tickets gekocht voor het rolstoelpodium? *
Dit is verplicht om gebruik te maken van het rolstoelplatform. Ook de begeleider moet in het bezit zijn van een specifiek ticket voor het rolstoelpodium.
Heb je een doorlaatbewijs nodig zodat je vlakbij de ingang voor mensen met een handicap kan parkeren?
Deze parking is dichtbij het rolstoelpodium, maar de wandelafstand naar de tribunes is ongeveer 10 minuten. Er zijn ook slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De definitieve toekenning gebeurt pas in aanloop van het concert. Inter houdt je hiervan op de hoogte.
Rijdt de persoon met de beperking zelf met de wagen? *
De persoon beschikt dus over een aangepast voertuig dat niet door iemand anders bestuurd kan worden.
Heb je een doorlaatbewijs nodig zodat je vlakbij de ingang kan worden afgezet? *
Mensen worden afgezet (en dus Kiss&Ride) in deze zone. Je kan er dus niet parkeren.
Wens je gebruik te maken van de alternatieve ingang voor personen met een handicap? *
Max. 1 iemand mag je hierlangs vergezellen. Een alternatieve ingang is enkel voorzien voor mensen die plaatsnemen op het middenplein (dus staand publiek en rolstoelpodium).
Heb je assistentie nodig van onze Inter-vrijwilligers tijdens het concert? *
Vertel ons op welke manier je assistentie nodig zou hebben.
Required
Als er relevante zaken zijn die nog niet aan bod zijn gekomen in de vragenlijst, dan kan je die hieronder kwijt.
Your answer
Ik begrijp dat mijn aanvraag pas definitief is na het doorsturen van een medisch bewijs of een kopie van de blauwe parkeerkaart, én na het ontvangen van een goedkeuring per mail. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toegankelijk Vlaanderen. Report Abuse - Terms of Service