RENOVACIÓ MATRÍCULA CURS 2021/2022
Formulari de Matrícula de l'Escola de Música de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida
Email *
Cognoms Nom Alumne: *
Modificació dades alumne
Sols si existeixen modificacions en adreça - telèfon - mail.
Localitat on vol cursar els estudis *
TRIA ESTUDIS QUE VOLS REALITZAR
FASOLET-IEM:
LLENGUATGE MUSICAL
INSTRUMENT 1
Curs Instrument 1
Si vols realitzar més minutatge de classe indiqueu-ho ací
INSTRUMENT 2
Curs Instrument 2
Si vols realitzar més minutatge de classe indiqueu ací
Assignatures Col·lectives
Nota Important: Indicans l'horari escolar de l'alumne (primaria i secundaria). *
Nota Important: En el cas que algun alumne tinga activitats extraescolars que ho notifique en aquest requadre (dia i horari que necessita per realitzar l'activitat): *
Horaris
Els horaris s'intentaran fer de la millor manera per a tots, adaptant-se a les característiques de cada poble i cada alumne. Hem de posar tots una mica de la nostra part. Aquesta és una escola comarcal formada per 14 pobles i moltes vegades no és fàcil ajustar al 100% els horaris de cadascun dels nostres alumnes. Disculpeu les molèsties.
Dades Bancaries *
Ordre de domiciliació d'adeutament directe Sepa
Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza (A) al creditor a enviar instruccions a l'entitat del deutor per a deure el seu compte i (B) a l'entitat per a efectuar els deutes en el seu compte seguint les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per la seua entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament haurà d'efectuar-se dins de les vuit setmanes que segueixen a la data de deute en compte. Pot obtenir informació addicional sobre els seus drets en la seua entitat financera.
Nom del deutor
D.N.I.
Adreça
Número de compte IBAN
Forma de pagament
Clear selection
*
AMICS DE JOVENTUS MUSICALS DE LA VALL D’ALBAIDA
Soc membre de la societat en la qual m'he matriculat que és sòcia de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida inscrita en la secció 1a del Registre d'Associacions de València.

Que és el meu desig incorporar-me a la mateixa com a simpatitzant associat en qualitat d'AMICS DE JOVENTUTS MUSICALS DE LA VALL D'ALBAIDA i per tant reunisc els requisits en l'Article XII dels Estatuts de l'Associació.

A més a més he llegit i mostrat conformitat amb els drets i obligacions reflectits en els Articles XIII dels seus ESTATUTS (https://acortar.link/llUoi) i de les causes de pèrdua de tal condició d'acord amb l'Article XIV dels mateixos. Que se m'ha informat que la quota mensual serà de VINT EUROS (20 €) domiciliats en el compte i de les actualitzacions que per a la mateixa anualment es determinen.
Incorporació Amics de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida *
COMUNICAT EXPLICATIU https://urlzs.com/aKgbu
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy