Στάσεις, αντιλήψεις & πρακτικές ειδικών ψυχικής υγείας κατά την παροχή υπηρεσιών σε ΛΟΑΤ+ άτομα: Η εμπειρία των ληπτών-ριών
Η παρούσα έρευνα διεξάγεται σε συνεργασία με το ΠΜΣ «ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ», της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και τον επιστημονικό φορέα ORLANDO LGBT+ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΙΓΜΑ, στο πλαίσιο διπλωματικής έρευνας την οποία εποπτεύει το ως άνω ΠΜΣ. Ως στόχο έχει την καταγραφή των πρακτικών των ειδικών ψυχικής υγείας* στην παροχή υπηρεσιών σε λεσβίες, γκέι, αμφιφυλόφιλα και τρανς (ΛΟΑΤ+) άτομα, όπως αυτές γίνονται αντιληπτές από τα ίδια τα ΛΟΑΤ+ άτομα.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα και αποτελέσματα.

Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η έρευνα αυτή αποτελεί την πρώτη προσπάθεια συστηματικής καταγραφής και αποτύπωσης των παραπάνω, με απώτερο σκοπό την αύξηση της ενημερότητας για τις καλές πρακτικές σε σχέση με την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε ΛΟΑΤ+ άτομα στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιό της θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων. Η διάρκεια συμπλήρωσης είναι περίπου 20 λεπτά.

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο contact@orlandolgbt.gr.

* Ειδικοί Ψυχικής Υγείας: Ψυχίατροι, Ψυχολόγοι, Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπευτές, είτε με άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχίατρου ή ψυχολόγου, είτε με άδεια Συμβούλου (Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας ή/και Ψυχοθεραπευτές)
Το παρόν ερωτηματολόγιο αφορά την εμπειρία σας με δύο (2) ειδικούς ψυχικής υγείας. Σε περίπτωση που έχετε εμπειρία με ΠΑΡΑΠΑΝΩ από 2 ειδικούς, παρακαλούμε ΕΠΙΛΕΞΤΕ 2 από αυτούς για την απάντηση του ερωτηματολογίου: αυτόν-ή με τον οποίο είχατε την πιο θετική εμπειρία στη συνεργασία, και αυτόν-ή με τον οποίο είχατε τη λιγότερο καλή (καλύτερος-η/χειρότερος-η, σύμφωνα με την προσωπική σας κρίση).
Στον Α' κύκλο ερωτήσεων θα απαντήσετε μόνο για την εμπειρία σας με τον καλύτερο/λιγότερο κακό για εσάς, και στο Β' κύκλο ερωτήσεων θα απαντήσετε μόνο για την εμπειρία σας με τον χειρότερο ή λιγότερο καλό για εσάς.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Με τις έννοιες "καλύτερος-χειρότερος" εννοούμε τη δική σας εμπειρία και την προσωπική σας αίσθηση για τη συνεργασία, και όχι κάποιον αντικειμενικό παράγοντα. Δεν υπάρχουν σωστές και λανθασμένες απαντήσεις.
Φύλο *
Σεξουαλικός Προσανατολισμός *
Επίπεδο εκπαίδευσης (Πιο πρόσφατη βαθμίδα εκπαίδευσης που έχετε ολοκληρώσει) *
Επάγγελμα *
Ηλικία *
Έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύπτω τις βασικές μου ανάγκες *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy