Projekt CREW - upitnik za dionike
Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u aktivnosti usmjerene k održivom upravljanju područjem Paluda!

Palud - Palu je vrijedno prirodno područje nadomak Rovinja koje je 2001. godine proglašeno ornitološkim rezervatom. Zbog prirodnih vrijednosti šire područje Paluda je zaštićeno u kategoriji značajnog krajobraza, a k tome je i dio ekološke mreže Republike Hrvatske.

Kako bismo Palud bolje upoznali i očuvali njegove vrijednosti, Javna ustanova „Natura Histrica“ uključila se u međunarodni projekt koordiniranog upravljanja vlažnim područjima u Italiji i Hrvatskoj pod nazivom „CREW – Coordinated Wetland Management in Italia – Croatia Cross Border Region“.

Cilj projekta je doprinijeti zaštiti i obnovi bioraznolikosti vlažnih staništa u Hrvatskoj i Italiji. Pritom želimo uključiti sve koji su vezani uz ovaj prostor, odnosno dionike.

Ako vam je područje ornitološkog rezervata važno na bilo koji način, pozivamo vas da doprinesete budućem održivom upravljanju Paludom. Želimo čuti vaše mišljenje i prijedloge za rješavanje postojećih problema.

Za početak, molimo vas da ispunite ovaj kratki upitnik!

Cilj nam je očuvati ovo malo, ali vrijedno područje za ptice, ali i na dobrobit ljudi koji ovdje žive i onih koji Palud posjećuju.

Veselimo se budućoj suradnji, pridružite nam se!


Javna ustanova "Natura Histrica"
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy