Δήλωσε συμμετοχή στην Ημερίδα: Ας δικτυωθούμε με το Uni4sse Fest (Unity for Social Solidarity Economy)
🌟Το τρένο του Uni4sse Fest 2022 ξεκινάει το ταξίδι του.. 1ος Σταθμός: Online Ημερίδα - Ας δικτυωθούμε με το Uni4sse Fest
Με χαρά σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 23/4 στην ημερίδα που διοργανώνει η ομάδα Uni4sse Fest (Unity for Social Solidarity Economy Festival) το Σάββατο 24/4 στις 18.00 - 21.00 και η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στο zoom.

Κ.ΑΛ.Ο = Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία

Απευθυνόμαστε σε ομάδες, φορείς, συνεργατικά εγχειρήματα, κοινωνικές επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν τις αρχές της Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας στις πρακτικές και τις διαδικασίες τους.

Μέσα από την ημερίδα θα έχετε την ευκαιρία:
✔να δικτυωθείτε και να γνωρίσετε εγχειρήματα που ασχολούνται με την εκπαίδευση και ανήκουν στο οικοσύστημα της Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας
✔να έρθετε σε επαφή με το όραμα της Uni4sse, που αφορά τη διοργάνωση ενός Αυτοοργανωμένου Φεστιβάλ ( Uni4sse Fest )με θέμα την Παιδεία για την Κ.ΑΛ.Ο και που θα στοχεύει στην αύξηση της ορατότητας της Κ.ΑΛ.Ο στους νέους!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να συμμετέχετε και να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες για την Ημερίδα: Ας δικτυωθούμε με το Uni4sse!

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Η Uni4sse εγγυάται ότι δε θα προβεί σε διαβίβαση, κοινοποίηση, παραχώρηση κλπ των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό ή χρήση, αλλά δύναται να σας στείλει ενημερωτικό υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλων μέσων.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ονοματεπώνυμο *
email *
τηλέφωνο
Είμαι *
Αν είσαι μέλος εγχειρήματος, ανέφερε το όνομα
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμμετοχή! Θα θέλατε να μοιραστείτε κάτι άλλο μαζί μας;
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy