Aanmelden regenton
Tijdens de Buurtcamping (http://deverademing.debuurtcamping.nl/) op zaterdag 31 augustus tussen 12.00 en 15.00 uur kan je voor een sterk gereduceerd tarief weer een regenton aanschaffen! De regentonnen zijn te koop voor maar € 15,-! Nadat je aanmelding is verwerkt is de regenton tegen contante betaling op de 31e op te halen (Park De Verademing, ingang via Loosduinseweg bij de VAHON-school).

Met het inschrijven voor een regenton geef je tevens toestemming dat 'Kopgroep2030' (het buurtteam dat tijdens de Buurtcamping ook aanwezig is om zich nader aan de buurt voor te stellen) je mailadres in haar bestand op mag nemen voor verdere communicatie over toekomstige initiatieven op het gebied van schone energie en het terugdringen van overlast van hitte en teveel water.

Heb je verder nog vragen voor ons, neem dan contact op via Kopgroep2030@gmail.com

Email address *
Voornaam en achternaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Telefoonnummer
Voor het geval we vragen hebben die niet zo makkelijk per mail kunnen.
Your answer
Wil je gebruik maken van het aanbod van een regenton voor slechts € 15,-? *
Het betreft een plastic regenton inclusief automaat (voor de aanvoer van regenwater vanaf de regenpijp naar je regenton; voorkomt dat je regenton overloopt) en voetstuk (zodat je makkelijk een emmer of gieter onder het kraantje kan zetten).
Required
Heb je hulp nodig bij de installatie van deze regenton?
Bekijk dan de video!
Van welke onderwerpen wil je meer weten? *
Vanuit Kopgroep2030 berichten we je eens in de zoveel tijd over initiatieven in de wijk op het gebied van schone energie en het terugdringen van overlast van hitte en teveel water. Hieronder kan je aangeven welke onderwerpen daarbij specifiek je interesse hebben.
Required
Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Laat het ons dan hieronder weten.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service