Budapest Pride Évnyitó – menetkísérő infónap
Akár menetkísérőként is segítenéd a 2020-as Pride-felvonulást? Gyere el, és tudj meg többet arról, hogyan zajlik a felvonulás szervezése, és mibe tudsz bekapcsolódni! A te saját ötleteidet se hagyd otthon!

HELYSZÍN: AURÓRA (1082 Budapest, Auróra utca 11.)
IDŐPONT: 2020. MÁRCIUS 1. vasárnap 16:00–18:00

A programon a Budapest Pride Házirendje érvényes. Link: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje
Email address *
Név *
Your answer
Mi motivál arra, hogy önkéntes legyél a Pride-on? Miről szeretnél többet megtudni az Évnyitón? *
Your answer
Hozzájárulok, hogy adataimat a Szivárvány Misszió Alapítvány tárolja és az Évnyitó szervezéséhez felhasználja. *
Adataidat a Szivárvány Misszió Alapítvány (1084 Budapest, Auróra utca 11.) kezeli, harmadik személynek nem adja tovább, csak információ megküldésére fogja használni. Az adattárolás időtartalma határozatlan. Tudnod kell, hogy jogosult vagy arra, hogy kezelt adataid szükség szerinti helyesbítését vagy módosítását, illetve esetleges törlését kérd az adatkezelőtől, akár személyesen, akár elektronikus úton. Ezt a info@budapestpride.hu elektronikus e-mail címen teheted meg, vagy személyesen irodánkban. Bármilyen vélt vagy valós sérelem során jogorvoslattal élhetsz, ha a jogszabályokban foglalt tájékoztatási vagy helyesbítési, illetve törlési kérelmedet nem teljesítettük. Amennyiben úgy véled, hogy az adatkezelés vagy az adatfeldolgozás során jogaidat megsértették, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhatsz.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy